Ο Α/ΤΑ στη βάση του "Πήγασου"

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (Α/ΤΑ) Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε την 131 Σμηναρχία Μάχης (131ΣΜ) και τη Forward Operating Base Αktion (FOB Άκτιο), στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον ιστότοπο της Πολεμικής Αεροπορίας:4 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2014 - 6:40:00 μ.μ. EET  

Πόση εμβέλεια έχει;
Και η σύνδεση του είναι ασφαλής; Μην γίνει κανένα απρόοπτο όπως είχε γίνει με ένα αμερικανικό, που κατάφεραν να το προσγειώσει ο εχθρός και να πάρει στοιχεία (Stealth κτλ)

Ανώνυμος 18 Ιανουαρίου 2014 - 10:31:00 μ.μ. EET  

Η είδηση ποιά είναι,η επίσκεψη στο Άκτιο;

Mithridates 19 Ιανουαρίου 2014 - 4:07:00 μ.μ. EET  

Αγαπητέ 10:31μ.μ. Το θέμα είναι ότι έστω και λόγω κρίσης, λύσεις που έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί εδώ και δεκαετίες αρχίζουν να έρχονται στο προσκήνιο με τις συνθήκες να πιέζουν πλέον για περισσότερες εφαρμογές. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Φυσικά και δεν πρέπει να μείνουμε σε επίπεδο επισκέψεων.

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2014 - 1:53:00 μ.μ. EET  

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΤΟ UAV ΠΗΓΑΣΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP