Καλή χρονιά, με υγεία και ελπίδα!

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014


Με τις όμορφες φωτογραφίες από την "άφιξη του Αγιου Βασίλη" στη βάση της ΔΕΝ, ευχόμαστε σε όλους και όλες, Καλή Χρονιά με Υγεία, και να είναι το 2014 μια χρονιά που θα αναγεννήσει την ελπίδα για τον καθένα μας ξεχωριστά και για την Πατρίδα μας συνολικά.

Ειδικά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ευχόμαστε το Νέο Έτος να φέρει και την αναγνώριση και αποκατάσταση των θυσιών στις οποίες έχουν υποβληθεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Η εγκαρτέρηση και το αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν, διατηρώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις σε υψηλό επίπεδο παρά τις προσωπικές δυσκολίες, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Χρόνια Πολλά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP