Εικοσιέξι εξοπλιστικά προγράμματα στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Τουλάχιστον εικοσιέξι εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 11,099 δις ευρώ, ερευνά η Δικαιοσύνη μετά την μαραθώνια απολογία  Κάντα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος. Επόμενος στόχος των ανακριτών Διαφθοράς Γαβριήλ Μάλλη και Γιάννη Σταυροπουλου είναι οι Έλληνες αντιπρόσωποι πίσω από κάθε κατασκευάστρια εταιρεία. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Νέων, ο Αντώνιος Κάντας κατονόμασε απόστρατο αξιωματικό-εκπρόσωπο γερμανικής εταιρίας, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο τον είχε δωροδοκήσει με 1,5 εκατομμύριο ευρώ για δύο συμβάσεις (προμήθεια υποβρυχίων και α/α ASRAD).. Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε πως "τα ονόματα που κατονόμασε ο κατηγορούμενος καταδεικνύουν οτι σε ορισμένες περιπτώσεις οι υποθέσεις των μαύρων ταμείων της Siemens και των εξοπλιστικών ήταν συγκοινωνούντα δοχεία. Και αυτό γιατί χρησιμοποιήθηκαν η ίδια μεθοδολογία αλλά και τα ίδια πρόσωπα για να ξεπλυθεί το μαύρο χρήμα και να εξαφανιστούν τα ίχνη των μιζαδόρων"..

Τα εικοσιέξι εξοπλιστικά προγράμματα που ερευνούν οι αρχές, σύμφωνα με το Έθνος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Δεκεμβρίου 2013 - 12:23:00 μ.μ. EET  

Βασικά όλα όσα αγόρασε η Ελλάδα εκείνη τη περίοδο ελέγχονται για μίζες.Προφανώς όλοι οι αντιπρόσωποι όπλων ήξεραν ότι για να επιλεγούν τα δικά τους "εμπορεύματα" έπρεπε να λαδώσουν.Αλλιώς απλά θα επιλέγονταν άλλος.Βεβαίως το κόστος τελικά κατέληγε στη τιμή των προϊόντων και επομένως στις πλάτες όλων μας.
Το κακό είναι ότι ενώ όλοι μας υποψιαζόμασταν ότι για τόσα λεφτά σίγουρα παίζουν μίζες,απλά δεν μας ενδιέφερε, αφου η λαμογιά είχε καταντήσει συνώνυμο της μαγκιάς.Σε έναν μεγάλο βαθμό δυστυχώς αυτό συνεχίζει να συμβαίνει αλλά πλέον όχι σε όλες τις περιπτώσεις, παρά μόνο όταν είναι προς το άμεσο συμφέρον μας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP