Σε μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού ο Α/ΓΕΝ

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Στην ανατολική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην Προκεχωρημένη Ναυτική Βάση (ΠΝΒ) Κυριαμαδίου βρέθηκε χθές ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ. Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της βάσης καθώς και με το πλήρωμα του ΤΠΚ Μπλέσσας, που ελλιμενίζεται στην βάση στο πλαίσιο αποστολής του. Στην συνέχεια ο Α/ΓΕΝ επέβη της Φ/Γ Ψαρά, που έπλεε στην περιοχή των Κυκλάδων, στο πλαίσιο Φυλακής Σκοπούντος, για ανταλλαγή ευχών με το πλήρωμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 24 Δεκεμβρίου 2013 - 7:05:00 μ.μ. EET  

Χρόνια Πολλά καλές Γιορτές και καλά ταξίδια.

ΤΠΚ ΜΠΛΕΣΣΑΣ απο τις καλύτερες μονάδες,καλές τσικουδιές.

ΚΩΣΤΑΚΟΣ P25

Ανώνυμος 28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:57:00 μ.μ. EET  

Χρόνια πολλά στα πληρώματα και το προσωπικο των Ενόπλων Δυνάμεων!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP