Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ στο 307 ΤΣΥΑΥ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

«Η επισκευή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού από το προσωπικό της 307 ΤΣΥΑΥ, είναι απόδειξη των δυνατοτήτων της διακλαδικότητας, ενώ η επιτυχία του προγράμματος θέτει τις βάσεις για ανεξαρτητοποίηση της εργοστασιακής συντήρησης από τις επισκευαστικές εταιρίες, καθώς οι εργασίες επισκευής πολεμικών υλικών μπορούν να γίνονται από εξειδικευμένες Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων με πολύ μικρότερο κόστος. Η παρούσα δημοσιονομική κατάσταση θα πρέπει να θεωρηθεί ως ευκαιρία ανάδειξης των σπουδαίων δυνατοτήτων που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως τα ψυχικά χαρίσματα, η εκπαίδευση και η τεχνογνωσία του προσωπικού, καθώς και των υφιστάμενων τεχνικών υποδομών προς όφελος της πατρίδας».

Τάδε έφη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Εκεί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου, ενημερώθηκε από τον Διοικητή του 307 Τάγματος Συντηρήσεως Αεροπορικού Υλικού Συνταγματάρχη Γεώργιο Τοσιλιάνη για το πρόγραμμα εργοστασιακής συντήρησης ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού στις εγκαταστάσεις του 307 ΤΣΥΑΥ, καθώς και για τις πρωτοβουλίες και τα πιλοτικά προγράμματα που το συγκρότημα αναλαμβάνει και εκτελεί επιτυχώς. Ο κ.Δαβάκης στην συνέχεια μετέβη στην στην πίστα των επιθετικών ελικοπτέρων ΑΗ-64 Α Apache, ενώ επισκέφθηκε και την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο.


3 σχόλια:

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2013 - 7:04:00 μ.μ. EET  

Σημ.O κος ΥΦΕΘΑ , επισκεύθηκε και τα υπόστεγα συντηρήσεως του 307 ΤΣΥΑΥ, γιατί αποσιωπάται είτε εσείς, είτε το γραφείο ενημερώσεως του ΓΕΣ, την συμβολή των τεχνικών (Τεχνικού Σώματος)στο να παραμένουν αξιόπλοα τα μέσα της ΑΣ. Για να πετάξει ένα UH-1H ή ένα AH-64 μία ώρα , απαιτούνται αμέτρητες εργατοώρες και πολλές φορές στη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας υπερβάλλον ζήλος από την πλευρά των τεχνικών οι οποίοι πάντα παραγκωνίζονται και δεν προβάλλεται το έργο τους από τα ΜΜΕ του ειδικού τύπου.

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2013 - 7:13:00 μ.μ. EET  

Φαίνεται ότι το κόστος επισκευής του Ελικοπτέρου του Π.Ν από το 307 ΤΣΥΑΥ προκάλεσε την επίσκεψη του Δαβάκη στο Στεφανοβίκειο.

enkripto 12 Δεκεμβρίου 2013 - 8:15:00 μ.μ. EET  

Ανώνυμε 7.04

Πλάκα κάνεις, έτσι;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP