Προφυλακιστέος ο Γερμανός κατάσκοπος στη Χίο

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013


Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε σήμερα ο 72χρονος Γερμανός που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Χίο με την κατηγορία της κατασκοπίας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γ. Ράγκο, ο κατηγορούμενος κατέθετε από αργά χθες το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και αποδέχθηκε όλες τις σε βάρος του κατηγορίες περί κατασκοπείας. Όπως είπε ο κ. Ράγκος, ο ίδιος έδειξε από την αρχή διάθεση συνεργασίας υποδεικνύοντας τα άτομα με τα οποία συνεργαζόταν, ενώ αποκάλυψε στις Αρχές και τον τρόπο δράσης του.
Στα επόμενα 24ωρα θα μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα γίνει άμεσα αίτηση προκειμένου η προφυλάκιση να αντικατασταθεί με άλλο περιοριστικό μέτρο.

Πηγη Ημερησία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP