Υπέρπτηση ελληνικών νησίδων από τουρκικά μαχητικά

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, ο οποίος εισήλθε στις 11:02 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου, πραγματοποίησε στις 11:19 υπέρπτηση άνωθεν ν. Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 3000 και 5000 πόδια αντίστοιχα. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:23.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό, με αντίστοιχη σύνθεση αεροσκαφών στον τουρκικό σχηματισμό, είχε επαναληφθεί ακριβώς στην ίδια περιοχή στις 16 Απριλίου 2013.

6 σχόλια:

Μάριος 31 Ιουλίου 2013 - 5:19:00 μ.μ. EEST  

Γνωρίζει κανείς εαν η πληροφορία πως τα ελληνικά έχουν πλέον πάγια διαταγή να μην προβαίνουν σε κλειστές εμπλοκές παρά μόνο να "αναγνωρίζουν" τα τουρκικά στέκει;

Ανώνυμος 31 Ιουλίου 2013 - 9:33:00 μ.μ. EEST  

Ενδιαφέρον....

http://www.protothema.gr/greece/article/299079/tourkoi-stratiotes-stamatisan-erga-stin-elliniki-pleura-tou-evrou/

Ανώνυμος 1 Αυγούστου 2013 - 12:00:00 π.μ. EEST  

Μην μασάτε, θα μας σώσει το ξανθό γένος.

Μήπως είναι οι Σκανδιναβές τελικά

P25 ΚΩΣΤΑΚΟΣ

Ανώνυμος 1 Αυγούστου 2013 - 11:14:00 π.μ. EEST  

ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΟ:

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΜΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΟ ΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ. ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ''ΑΣΧΗΜΑ'' ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ''ΑΣΧΗΜΑ''...

Ανώνυμος 1 Αυγούστου 2013 - 3:04:00 μ.μ. EEST  

Αυτη η ιστορια με την κλαψα για τις παραβιάσεις είναι κουραστική και υποτιμητική. Συμπεριφερομαστε σαν μια δεσποινίδα που την παρενοχλουν σεξουαλικα και κατεβάζει ντροπιασμένη τα μάτια όταν γυρίσει σπίτι.

Μάριος 1 Αυγούστου 2013 - 3:49:00 μ.μ. EEST  

@ 1 Αυγούστου 2013 - 11:14:00 π.μ.

Χαίρομαι που το διαβάζω αυτό. Ευχαριστώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP