Ο Κόλα και η παρέα του πηγαινοέρχονται Αλβανία-Ελλάδα

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Ο θείος του Αλβανού κακοποιού μιλάει σε αλβανική εφημερίδα για τη διαφυγή των δραστών, την επιστροφή τους στην Ελλάδα και τον Αλκέτ Ριζάι - «Ήθελαν να πάνε στο Κόσοβο αλλά τελικά επέστρεψαν στην Ελλάδα», λέει ο Φλαμούρ Λίκα

Την ώρα που οι ελληνικές αστυνομικές αρχές χτενίζουν τα βουνά του Σουλίου, την περιοχή της Ντουσκάρας και την ελληνοαλβανική μεθόριο για τον εντοπισμό τους, γινόταν στην Αλβανία, η κηδεία των Eντισον και Φλαμούρ Λίκα που έπεσαν νεκροί από τα πυρά αστυνομικών στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας προσπάθησαν να προσεγγίσουν συγγενείς και φίλους των κακοποιών για να συλλέξουν πληροφορίες.

Σε συνέντευξή του στην αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare ο Αμπτουλά Σινάν, αδελφός του Φλαμούρ Μουράτ Σινάν και θείος του Ερμίρ Σινάνι, προχωρά σε αποκαλυπτικές δηλώσεις για την υπόθεση των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, όπως αναφέρεται στο epirusgate.

«Ξέρω μόνο τρία παιδιά, τα τέσσερα άλλα παιδιά δεν τα ξέρω. Στο σπίτι μου, στο Shullaz, έχει έρθει ο Kola και οι υπόλοιποι, και τους έχω φιλοξενήσει ως φίλους του ανιψιού μου. Αυτοί ξεκίνησαν μαζί πριν ένα μήνα για την Ελλάδα.Θέλω να ξέρετε ότι οι κατηγορίες για τον ανιψιό μου και τους φίλους του, σχετικά με τις δυο δολοφονίες και την κλοπή χρημάτων από την τράπεζα στη Λάρισα, δεν είναι αλήθεια, μιας και εκείνες τις μέρες ο ανιψιός μου με τους φίλους του ήταν εδώ», αναφέρει συγκεκριμένα στην αλβανική εφημερίδα ο Αμπτουλά Σινάν. Στη συνέχεια, αναφέρεται και στη σχέση του διαβόητου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι με τους Αλβανούς κακοποιούς, υποστηρίζοντας πως «ο ανιψιός μου (Εντισον Λίκα) και ο Αλκέτ Ριζάι, ήταν γνώριμοι χρόνια, λόγω της παρουσίας τους στις ελληνικές φυλακές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν από τη φυλακή,όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα». Τέλος, ο δημοσιογράφος της αλβανικής εφημερίδας Gazeta Shqiptare τον ρωτά αν υποπτεύεται πως οι υπόλοιποι δραπέτες μπορεί να πρόδωσαν τους συγγενείς του, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως «μάλλον υπήρχε κάποιο είδος προδοσίας μέσα στην ομάδα τους. Κάποιο σαμποτάζ».

Πηγή: Sigmalive/protothema


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP