Οδυρμός για τις τουρκοφυλλάδες του προξενείου

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Για..φίμωση του μειονοτικού τύπου
διαμαρτύρονται οι συκοφάντες της ηρωικής
Χαράς Νικοπούλου
Του proxeneio-stop.org

Εκδικάζεται στις 22 Μαρτίου η έφεση των τουρκοφυλλάδων «Γκιουντέμ» και «Μιλλέτ» για τη γνωστή υπόθεση με τη Χαρά Νικοπούλου…

Την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου θα εκδικαστεί τελικά στο Εφετείο Κομοτηνής η υπόθεση με τις δύο προκλητικές τουρκοφυλλάδες του Προξενείου «Γκιουντέμ» (της Κομοτηνής) και «Μιλλέτ» (της Ξάνθης), που πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί για τη χυδαία δυσφημιστική επίθεση σε βάρος της Χαράς Νικοπούλου (θυμίζουμε ότι όλα είχαν ξεκινήσει όταν κάποιοι χαφιέδες της Άγκυρας είχαν «ανακαλύψει» ότι η Χαρά, δασκάλα στο Μ.Δέρειο τότε, είχε…αναθέσει στους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ)!

Όπως μας ενημερώνει η ίδια η «Μιλλέτ» (μετάφραση tourkikanea.gr), «η Χαρά Νικοπούλου είχε υποβάλλει αγωγές ενός εκατομμυρίου ευρώ στις εφημερίδες Μιλλέτ , Γκιουντέμ και Μπιρλίκ. Και ενώ η Μπιρλίκ διασώθηκε ζητώντας συγγνώμη, οι Γκιουντέμ και Μιλλέτ τιμωρήθηκαν με ποινές πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ, και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί μπλοκαρίστηκαν. Επίσης η Χαρά Νικοπούλου υπέβαλε νέα μήνυση σε βάρος των Αμπντουραχήμ Κουρού και Χιλμή Κουρού που κατέθεσαν υπέρ της Μιλλέτ, αλλά και νέα αγωγή σε βάρος της Μιλλέτ, με την οποία ζητά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Στην νέα αυτή αγωγή η Νικοπούλου ισχυρίζεται πως οι Αμπντουραχίμ Κουρού και Χιλμί Κουρού ψευδομαρτύρησαν και ότι η εφημερίδα Μιλλέτ ήταν ο ηθικός αυτουργός σε αυτό. Στην δίκη που θα γίνει στο εφετείο στις 22 Μαρτίου, αναμένεται να μετάσχουν οι πρόεδροι της ABTTF και της FUEN, αλλά και εκπρόσωπος από τη γενική γραμματεία του SEEMO».

Επιτρέψτε όμως τώρα και σ’ εμάς μερικές πολύ…απλές παρατηρήσεις:

1. Είναι σωστό το σχόλιο ότι η Χαρά τους είχε προτείνει να ζητήσουν εγγράφως «συγγνώμη», αλλά ενώ η Μπιρλίκ είχε δεχτεί (και γλίτωσε), οι άλλες δύο αρνήθηκαν (προφανώς δεν ανέχονταν να υποχωρήσουν μπροστά στους…γκιαούρηδες και να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος). Και συνέχισαν να τραβούν το σχοινί, ενώ γνώριζαν καλά πως ήταν κοινοί και χυδαίοι συκοφάντες, πράγμα που φυσικά αποδείχθηκε εύκολα στη δίκη. Τώρα βγαίνουν (εδώ και καναδυό χρόνια) τα φασισταριά και φωνάζουν για τον…καημένο τον μειονοτικό τύπο που φιμώνεται και διώκεται (ενδεικτική και η 1η φωτογραφία με τις…αλυσοδεμένες εφημερίδες) στην αυταρχική και ανελεύθερη Ελλάδα! Και τα εμά εμά και τα σα εμά, δηλαδή…


2. Μια που γίνεται λόγος για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που μπλοκαρίστηκαν, να ενημερώσουμε ότι δεν είχαν σχεδόν τίποτε μέσα. Και τι να έχουν δηλαδή, αφού τα χαφιεδομάγαζα αυτά είναι όλα παράνομα και λειτουργούν με μαύρο χρήμα! (Σημ Εν Κρυπτώ: Εκεί το ΣΔΟΕ δεν θα πάει μια βόλτα;)

3. Ο αξιότιμος κύριος Αμπντουραχήμ Κουρού, που κατονομάζεται στο δημοσίευμα, μαθαίνουμε πως προωθείται από το τουρκικό προξενείο για ψευδομουφτής Έβρου. Είδατε λοιπόν, βρε; Ο άνθρωπος «κόλλησε» τα…ένσημά του στην υπηρεσία του τουρκισμού και τώρα αμείβεται! Ε βέβαια, ποιος είπε δηλαδή ότι είναι αχάριστο το αφεντικό;

4. Μαθαίνουμε επίσης πως ο έτερος κατονομαζόμενος, ο Χιλμή Κουρού, πηγαινοέρχεται εσχάτως στην Θεσσαλονίκη, όπου παριστάνει τον…ιμάμη σε τζαμί που έχει στηθεί εκεί. Ποιος το…έστησε και ποιος τον πληρώνει (μαύρα κι αυτά βεβαίως!) δεν χρειάζεται να σας το πούμε, ε;

5. Όσον αφορά τέλος τους…προέδρους που θα παραστούν στη δίκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για τον μεν Χαλήτ Χαμπίπογλου της αλυτρωτικής φασιστοργάνωσης ABTTF (=«Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης») προφανώς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, καθότι…διάσημος. Για τον δε Χανς Χάινριχ Χάνσεν όμως της FUEN (Federal Union of European Nationalities) να θυμίσουμε ότι είναι εκείνος ο ευρω-τουρκολακές (και επίτιμο μέλος του DEB – για όσους το ξέχασαν) που του κάνει “δωράκια” το τούρκικο ΥΠΕΞ, για να βγάζει πορίσματα σχετικά με την καταπίεση που υφίστανται στην Ελλάδα οι «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» (Σχετικά βλ. Νέες προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας από Ευρωπαίους λακέδες της Τουρκίας). Και…α ναι, θα έρθει, είπαμε, κι απεσταλμένος της SEEMO (South East Europe Media Organization), για να επιτηρήσει το πώς…παραβιάζουμε τις ελευθερίες του τύπου εδώ στην Ελλάδα! Μεγάλη μας τιμή…

proxeneio-stop

1 σχόλια:

Nativist 19 Μαρτίου 2013 - 12:32:00 μ.μ. EET  

Η Χαρά Νικοπούλου επετέλεσε έργο στο Δέρειο, αλλά αυτό που κατάφερε πάνω απ' όλα ήταν να ξεμασκαρέψει την Αθήνα. Να δείξει την αδιαφορία του αθηναϊκού κράτους προς την εκτουρκιζόμενη Δ. Θράκκη και όχι μόνο την αδιαφορία, αλλά, δυστυχώς, και την συνεργασία! με τους Τούρκους.

Το κομματικό σύστημα έχει ανάγκη από ψήφους. Στην Δ. Θράκη, τις ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας τις κατευθύνει η Άγκυρα. Έτσι λοιπόν, τα κόμματα προσπαθούν να βάλουν στις λίστες τους "τουρκόφρωνες" (π.χ. Ιλχάν, Χατζηοσμάν), διότι αυτοί έχουν τις ψήφους. Με άλλα λόγια, προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους, δεν διστάζουν να συνεργάζονται με την Άγκυρα. Κοντός ψαλμός, αλληλούια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP