Σε τουρκικά κρατητήρια Έλληνας ψαράς

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, για αγνοούμενο 45χρονο αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά νοτιοανατολικά της περιοχής. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος Π.Κ απέπλευσε με το σκάφος του "Μαριάννα" απογευματινές ώρες χθες και έκτοτε αγνοείτο, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή έγιναν επανειλημμένως προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά, με αρνητικά αποτελέσματα. Άμεσα, μετέβησαν στην περιοχή από ξηράς περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό και ενημερώθηκε το Τ.Σ.Φ Φερρών για παροχή συνδρομής, καθώς υπήρξε πληροφόρηση ότι ο 45χρονος είχε προσαράξει σε αβαθή,σε άγνωστο σημείο στο Δέλτα Έβρου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αλιέα σταμάτησαν όταν οι οικείοι του ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ότι ο 45χρονος επικοινώνησε μαζί τους και τους ενημέρωσε ότι είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές.

www.faros24.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP