Φωτογραφικό λεύκωμα για το ΣΟΤ

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Κυκλοφόρησε από το μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας "Αναχαίτιση" Σ. Σαββαΐδη και τις Εκδόσεις Γκοβόστη φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο "ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΛΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ" με την υποστήριξη του συλλόγου. Οι φωτογραφίες προέρχονται από εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΣΟΤ και λήφθησαν σε επισκέψεις του συλλόγου.

Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΛΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ (ΣΟΤ) είναι Σχολείο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ (ΚΕΑΤ) και είναι ισότιμο με Πολεμική Μοίρα. Αποστολή του είναι η θεωρητική εκπαίδευση των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας στα οπλικά συστήματα, στα μέσα Ηλεκτρονικού Πολέμου (ΗΠ) και στην τακτική εναέριας μάχης καθώς και στην παροχή προκεχωρημένης πτητικής εκπαίδευσης στα πληρώματα όσον αφορά στην τακτική διεξαγωγής αεροπορικών επιχειρήσεων, τη χρήση των οπλικών συστημάτων και μέσων ΗΠ, ανάλογα με την απειλή.Αποστολή του ΣΟΤ είναι ακόμη η εκτέλεση δοκιμών οπλικών συστημάτων και η εκπόνηση και η υλοποίηση οποιουδήποτε πτητικού προγράμματος του ΚΕΑΤ. Στο ΣΟΤ τελειοποιείται η αεροπορική τακτική σκέψη καθιστώντας το συγκεκριμένο Σχολείο ως την επιτομή της αεροπορικής εκπαίδευσης.

Το λεύκωμα "ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΛΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ" φιλοδοξεί να μεταφέρει νοερά τόσο τον αμύητο όσο και τον μυημένο αναγνώστη στην καρδιά της προκεχωρημένης αεροπορικής εκπαίδευσης και να τον κάνει να βιώσει την ένταση της πλέον απαιτητικής εκπαιδευτικής δραστηριότητας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η διάθεση του λευκώματος γίνεται από τον εκδοτικό οίκο και από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας "Αναχαίτιση", www.anaxaitisi.gr και info@anaxaitisi.gr.

1 σχόλια:

Spook 29 Ιανουαρίου 2013 - 11:35:00 π.μ. EET  

Ευχαριστούμε πολύ το "Εν Κρυπτώ" για την παρουσίαση της εξαιρετικής δουλειάς του μέλους του Συλλόγου μας Σάββα Σαββαΐδη.

Σωτήριος Λάβαρης, πρόεδρος ΔΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP