Επαφές του Α/ΓΕΝ στις ΗΠΑ

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ στο πλαίσιο της επισκέψεως του στις ΗΠΑ από 19 έως 25 Ιανουαρίου 2013, συναντήθηκε και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, μεταξύ άλλων, με τους Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, Πρέσβυ της Ελλάδος στις ΗΠΑ κ. Χρίστο Παναγόπουλο, US Secretary οf Navy Ray Mabus, US Chief οf Naval Operations Admiral Jonathan Greenert (Α/ΓΕΝ ΗΠΑ), Διοικητή US Fleet Forces Command Admiral William Gortney, Διευθύντρια Κέντρου Αριστείας Combined Joint Operations At Sea Vice Admiral Michelle Howard, Διοικητή και Επιτελάρχη Ανώτατης Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού (General Jean-Paul Palomeros French AF και Vice Admiral Anthony Johnstone-Burt UKN αντίστοιχα). Επίσης ο ΑΓΕΝ συναντήθηκε με τους αξιωματικούς Π.Ν. που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσιγκτον και στο Νόρφολκ.

3 σχόλια:

V A G O S 29 Ιανουαρίου 2013 - 7:12:00 π.μ. EET  

αξ του πν στην ουασινγκτον το καταλαβαινω,(ΟΗΕ,κλπ) στο νορφολκ γιατι τους εχουμε ρε παιδια,τα μονα αμερικανικα πλοια που εχει το πν ειναι ναρκαλια.μακαρι παντως να φερνει και κανα ωριονα ο αρχηγος.

Ανώνυμος 29 Ιανουαρίου 2013 - 4:41:00 μ.μ. EET  

Στο Νόρφλοκ αν δεν κάνω λάθος μάλλον επισκέφτηκε αυτό.

http://www.act.nato.int/general-info/headquarters-supreme-allied-commander-transformation

Ανώνυμος 29 Ιανουαρίου 2013 - 6:59:00 μ.μ. EET  

Δώσε και σε εμένα κάτι μπάρμπα..

Προβοκάτωρ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP