Οι ιμάμηδες και η εθνική προδοσία της ΔΗΜΑΡ

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΑΡ : Είμαστε έτοιμοι! .. να πουλήσουμε
εκδούλευση στο προξενείο Κομοτηνής
Του Αντιφωνητή

Νέο κρούσμα προδοτικής αθλιότητας λίγες μόλις μέρες μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας! Τελικά σε σύγκριση με τη ΔΗΜΑΡ, ακόμη κι ο Δημάρατος ήταν..σωβινιστής!

Τελικά η τροπολογία για τους 240 ιεροδιδάσκαλους πέρασε από τη Βουλή και πλέον πάει για νόμος του κράτους. Μένει να υιοθετηθεί η δέουσα εφαρμογή του για να βγει από τα πλευρά της Θράκης αυτό το αγκάθι του παρακρατικού μηχανισμού των τουρκομουφτήδων. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους δούλεψαν για το έργο αυτό, σε όποιαν παράταξη κι αν ανήκαν.

Αξίζει όμως να γίνει (για μία ακόμη φορά) μνεία κι εκείνων που ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε αθλιότητα και τουρκολαγνεία, προκειμένου να πουλήσουν εκδούλευση στην Τουρκία. Μιλάμε κυρίως για τη ΔΗΜΑΡ, που έχει καταντήσει ο κύριος πόλος του μισελληνισμού στη χώρα, πολύ πέραν όσων καταλογίζονται στο κουρελούργημα ψευδοϊστορίας της Ρεπούση. Αυτή η ΔΗΜΑΡ λοιπόν, τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, υιοθέτησε πλήρως όλα τα επιχειρήματα κατά της τροπολογίας που ανακάλυψε το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, και χωρίς ίχνος τσίπας προσπάθησε να πουλήσει αυτή της την ελεεινή υπηρεσία ως «ιδεολογική θέση», κηρύσσοντας λυσσαλέο πόλεμο σε ένα θέμα που πάει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στη Θράκη και να αποδυναμώσει τον ρόλο των παρακρατικών μηχανισμών του Τουρκικού Προξενείου. Ένα πόλεμο που οι ψευτοαριστεροί μνημονιοφύλακες την έκαναν κυριολεκτικά σημαία, με σημαιοφόρο τον πολιτευτή Ιλχάν Αχμέτ.

Όμως τα πράγματα είναι τελικά πολύ χειρότερα και οι εκφράσεις που χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες μέρες για τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αποδεικνύονται τελικά πολύ …επιεικείς, αφού η τοπική ΔΗΜΑΡ συνεχίζει την προδοτική της συμπεριφορά ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ, λες και έχει αναλάβει εργολαβία την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων στην περιοχή. Έτσι έχουμε ένα από τα (ελάχιστα ούτως ή άλλως) στελέχη της να δηλώνει: “Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι η ΝΔ ἐχει παραιτηθεί από οποιαδήποτε προσδοκία από το εκλογικό σώμα της μειονότητας“!!! Δηλαδή όποιος – εθελοντικά ή μη – δεν τρέχει πίσω από τους προξενικούς ψηφοτσομπάνηδες της μειονότητας ΕΝΟΧΛΕΙ τον λεγάμενο! Δεν τον ενοχλεί ότι το μέγιστο μέρος των μειονοτικών ψήφων στη Ροδόπη κατευθύνονται από ξένη χώρα, τον ενοχλεί που κάποιος παύει (για τον όποιον λόγο) να τσιμπάει το δόλωμα! Είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη ομολογία ξεπουλήματος χάριν των ψήφων που έχουμε διαβάσει!

Όμως έχει και χειρότερα: ο άλλος πασίγνωστος παράγοντας του ίδιου κόμματος, γνωστός κι από τον ρόλο του στην προεκλογική μεταγραφή του Ιλχάν Αχμέτ στη ΔΗΜΑΡ, τηλεφώνησε και επισκέφτηκε τον νόμιμο Μουφτή Κομοτηνής, Μέτσο Τζεμαλή, για να του πει τι; Ότι μπορεί να ψηφίστηκε η τροπολογία, αλλά ο ίδιος πρέπει να αρνηθεί την υπογραφή και τη συμμετοχή του στην εφαρμογή του νόμου! Είχε δηλαδή ο ντενεκές το θράσσος να πάει και να του πει να παραμείνει στο περιθώριο κι όχι στη θέση που δικαιούται και που του ετοιμάζει η ελληνική Πολιτεία! Από πού κι ως πού; Μήπως οι σχέσεις του με κάποια γραφεία παλιότερα τού επιτρέπουν να αξιοποιεί “διαφορετικά” τις γνωριμίες του; Ποιά εθνικά συμφέροντα εξυπηρετούσε μια τέτοια (διπλή) παρέμβαση;

Άραγε ποιάν δικαιολογία, ποιό ελαφρυντικό, ποιάν άγνοια δικαιούνται να επικαλεστούν; Κατά τη γνώμη μας καμμία. Άλλωστε στον τόπο μας είναι μακρά η παράδοση που κρατάει από την εποχή του Δημάρατου και του Εφιάλτη και φτάνει στις μέρες μας μέσα από πάμπολλους Νενέκους και Πηλιογούσηδες…

Ήταν πολύ απλά η συνέχεια της προ ολίγων ημερών καραμπινάτης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Μιας προδοσίας που δεν πρέπει να περάσει έτσι, επειδή τελικά δεν πέτυχε τον στόχο της. Θα τους ξαναβρούμε μπροστά μας όλους αυτούς τους ελληνοφοβικούς νενέκους και δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχάσουμε για τι προστυχιές είναι ικανοί!

proxeneio-stop.org

8 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2013 - 4:54:00 μ.μ. EET  

ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΕΜΑΛ

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2013 - 4:59:00 μ.μ. EET  

Καμία σχέση με Δημάρατο. Ο Δημάρατος εκδιώχθηκε ως νόθος - τεράστια προσβολή.
Οι ΔΗΜΑΡητες τυγχάνουν ευνοϊκής τύχης ως πρώην ΚΚΕ/ΠΑΣΟΚοι δηλαδή δάνεια, επιχορηγήσεις, θέσεις και τέλος βουλευτιλίκια ΜΕΣΑ στο κράτος το οποίο φτύνουν στα μούτρα.
Η Δημάρατος ως προδότης μπροστά τους -ακόμα και σε αυτούς με ξένη καταγωγή -ήταν ένα τίποτα.

Alexandros 23 Ιανουαρίου 2013 - 7:25:00 μ.μ. EET  

Ωραία όλα αυτά, αλλα το ίδιο θα έπρεπε να καυτηριαστούν οι δηλώσεις Στουρνάρα και Γεωργιάδη!

ΑΧΕΡΩΝ 23 Ιανουαρίου 2013 - 9:31:00 μ.μ. EET  

Δημάρατος,ΔΗΜΑΡατοι,και γενικῶς ἐπάρατοι.

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2013 - 9:36:00 μ.μ. EET  

ΚΑΛΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2013 - 11:39:00 μ.μ. EET  

Να τα βλέπουν αυτά τα χαζοβιόλες και οι ξεγάνωτοι τενεκέδες που ψήφισαν αυτό το αριστεροειδές σκουπιδοκομματίδιο της κακιάς ώρας, που όταν τις/τους έλεγες τι σόι πράγμα είναι αυτή η ΡΗΜΑΔ, με αποδείξεις φυσικά, γυρνούσαν και σου έλεγαν ότι είσαι… φασίστας! Τους τα λες και τώρα, με τα καινούρια καμώματά της ΡΗΜΑΔ, και αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, πάλι φασίστα σε λένε. Ε τι να λέμε ρε παιδιά τώρα, με τέτοιο λαό ποια ελπίδα να υπάρχει. Όσο ψηφίζουν τα αλλοπρόσαλλα παρατράγουδα της Πάνιας χαΐρι και προκοπή δεν θα δούμε ποτέ, ειδικά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα μας κάτσει στον σβέρκο σαν το στοιχειό μετά τις επόμενες εκλογές. Ελέω πανίβλακος και ηλίθιου λαού, finis Graeciae.

Πάντως, όσοι ζωντανοί, θα δώσουμε και την ζωή μας όταν έρθει η ώρα. Όσοι την γλυτώσουν όμως, ας ξεκαθαρίσουν και το τοπίο αυτή τη φορά, μη ξανατραβήξουμε τα ίδια πάλι.

Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

Τόλης Β

Φτωχός και μόνος κάου - μπόυ 24 Ιανουαρίου 2013 - 12:11:00 π.μ. EET  

Δε γίνεται από της μυλωνούς τον πισινό να ζητάς ορθογραφία. Στο δρόμο για τη διατήρηση της καρέκλας η ΔΗΜΑΡ των μεγαλοαστών, που αριστερίζουν από το σαλόνι της μεζονέτας τους, θα πουλήσει τα πάντα. Εδώ πουλήθηκαν οι ίδιοι στον Σαμαρά, ξεφτέλισαν την ιδεολογία τους και πιστεύετε ότι θα κολλήσουν να πουλήσουν τον τόπο τους; αφού δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν έθνη, τα θεωρούν "φαντασιακές κοινότητες" θα νοιαστούν για την Θράκη; Δεν έχει πάτο η κατρακύλα του προδότη, θα τα πουλήσει όλα για να κρατήσει τη βόλεψή του. Τώρα θα έλεγα ποια είναι η τιμωρία που επιφύλασσαν στην κατοχή σε κάτι τέτοια υποκείμενα αλλά θα με τρέχει ο Οδυσσέας πάλι να υπογράφω καταδίκες της τρομοκρατίας.

Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2013 - 10:16:00 π.μ. EET  

καλημέρα σε όλους.
Για όσους νέους, αλλά και αρκετούς μεγαλύτερους στην ηλικία που πιθανόν να μην το γνωριζουν, γράφω κάτι, που είχα ξαναγράψει για τον αρχηγό (τρομάρα του)της ΔΗΜΑΡ.
έτος 1989, οικουμενική κυβέρνηση συμμετέχει ο εν λόγω "κος" ως υπουργός! πηγαίνουν προς συνάντησή του 200 εργαζόμενοι υαλουργίας στην Ελευσίνα προκειμένου να μην κλείσει το εργοστάσιο και μείνουν στο δρόμο. η απάντησή του: έλα μωρέ που θα αχοληθούμε τώρα με ένα γιαλάδικο!
βλέπετε προτιμότερο ήταν και είναι να κάνουμε εισαγωγές ακόμη και ΠΟΤΗΡΙΩΝ από την τουρκία!
μιλάμε για τέτοιου είδους σοσιαλισμό και δικαιώματα των εργαζομένων!

Γιάννης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP