«Λαγό» έβγαλε το ΣΔΟΕ στην «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής»

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Το παράνομο σωματείο με την προκλητική ανθελληνική δράση, εκτός των άλλων ανομιών του, φοροδιαφεύγει κι από πάνω ανερυθρίαστα, όπως έδειξε ο αιφνίδιος οικονομικός έλεγχος στα γραφεία του…

Για τη λεγόμενη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» (GTGB), όσοι μας διαβάζετε, θα γνωρίζετε βεβαίως ότι πρόκειται για ένα από τα βασικότερα άντρα των πρακτόρων του τουρκισμού στη Θράκη, αλλά και επίσης ότι είναι παράνομη, καθώς έχει κλείσει με δικαστική απόφαση λόγω της λέξης «τουρκική» στην ονομασία της – αλλά παρ’ όλα αυτά βεβαίως συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να επιτελεί απρόσκοπτα το…κοινωφελές της έργο (στη φωτογραφία βλέπετε και στιγμιότυπο από την εκεί προ μηνών επίσκεψη του Τούρκου πρέσβη Κερίμ Ουράς, παρέα με τον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, τον πρόεδρο του επίσης παράνομου “Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων” Σαμή Τοραμάν, τη δημοτική σύμβουλο Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, τον πρόεδρο του τουρκοκόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, τον πρώην πρόξενο Κομοτηνής Μουσταφά Σάρνιτς, κλπ).

Προ ολίγων ημερών όμως συνέβη εκεί κάτι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Ο λόγος για έλεγχο του ΣΔΟΕ, που μάλιστα έβγαλε και…λαγό! Όπως μαθαίνουμε από δημοσίευμα του τουρκοπεριοδικού της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» στις 14/10/2012 (σε μετάφραση από το ιστολόγιο tourkikanea.gr), «ο επίτιμος πρόεδρος της GTGB Αρήφ Χουσεΐν είπε πως οι ελεγκτές από την εφορία Κομοτηνής, ήρθαν στο κτίριο του συλλόγου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μετά από την έρευνα που έκαναν εντός και εκτός του συλλόγου συνέταξαν πρακτικό αδικήματος. Σε αυτό αναφέρουν πως από τον έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε πως ο σύλλογος δεν έχει ΑΦΜ, στο κυλικείο του δεν υπάρχει ταμειακή και δεν κόβονται αποδείξεις. Οι ελεγκτές τράβηξαν και φωτογραφίες των ευρισκόμενων στην αυλή του συλλόγου και κάλεσαν την ηγεσία του συλλόγου εντός 10 ημερών να προσέλθει για κατάθεση στην Εφορία Κομοτηνής».

Και τώρα απολαύστε και το πιο ωραίο, που είναι απλούστατα το ότι τα καλόπαιδα της «Τουρκικής Νεολαίας» ουδόλως αρνούνται το αδίκημα. Όπως λοιπόν διαβάζουμε ακολούθως στο ίδιο δημοσίευμα, ο Αρήφ Χουσεΐν «στη δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα στον τύπο, ανέφερε πως η GTGB δεν αποφεύγει την απόδοση φόρων, αλλά αντίθετα αγωνίστηκε για αυτό επί χρόνια και είπε: «Εμείς εθελοντικά θέλουμε να πληρώσουμε τον φόρο μας στο κράτος. Αλλά καθώς η GTGB δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένη από το κράτος, δεν μπορούμε να πάρουμε ΑΦΜ. Σε περίπτωση που αποδοθούν τα νόμιμα δικαιώματα του συλλόγου μας που έκλεισε με δικαστική απόφαση και αναγνωριστούμε επίσημα, είμαστε έτοιμοι εθελοντικά να πληρώσουμε τους φόρους μας. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζεται ο νομικός και δικαστικός μας αγώνας».

Ωραία λογική, ε; Μας κλείσατε κάποτε επειδή ήμασταν παράνομοι, εμείς παραμένουμε ανοιχτοί με το έτσι θέλω, συνεχίζουμε να παρανομούμε ποικιλοτρόπως, οπότε αναγνωρίστε μας, μήπως και πάψουμε να…παρανομούμε! Πέραν όμως αυτού, εμείς να σας ενημερώσουμε ότι δεκαετίες τώρα - και παρά το ότι επίσημα έχει κλείσει ο σύλλογος – το συγκεκριμένο κυλικείο λειτουργεί κανονικότατα και με πληθώρα τραπεζοκαθισμάτων και πελατών. Και δεν θυμόμαστε ξανά να έχει γίνει οικονομικός έλεγχος. Σημαντική εξέλιξη λοιπόν που επιτέλους έγινε. Εδώ νομίζουμε πως είναι κάτι σαν την περίπτωση του Αλ Καπόνε. Αν δεν μπορείς να τον πιάσεις για τα άλλα αδικήματα, τα πιο…μυστικά (π.χ. πρακτοριλίκια), πιάστον τουλάχιστον για τα πλέον προφανή…

proxeneio-stop.org

2 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Νοεμβρίου 2012 - 11:23:00 π.μ. EET  

Και ο Αλ Καπονε για φοροδιαφυγη μπηκε μεσα.
Ετσι σιγα σιγα,για να στρωνει το κρατος.

Ανώνυμος 7 Νοεμβρίου 2012 - 12:40:00 π.μ. EET  

Για παράνομες χρηματοδοτήσεις από το προξενείο δεν βρήκαν τιποτα; Το κυλικείο μας μάρανε; Ψάξτε τους πράκτορες ρεεε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP