Περισσότερες φωτογραφίες από την Ελληνοισραηλινή άσκηση

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Φωτογραφίες της κοινής αεροπορικής άσκησης Ελλάδος-Ισραήλ έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΑ. Η άσκηση που έλαβε χώρα στα πλαίσια του προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας των δύο χωρών διήρκησε 6 ημέρες από Κυριακή, 21 έως και την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012. Η αεροπορική δραστηριότητα είχε ως επίκεντρο την 110 Πτέρυγα Μάχης της ΠΑ από την οποία επιχειρούσαν 10 Ισραηλινά F-16I Sufa (119 "Ha’ Atalef"/201 "Ahat" και 253 "Negev" μοίρες της IAF) και ικανός αριθμός F-16 Block 52+ της 337 Μοίρας "Φάντασμα".

Περισσότερες φωτογραφίες:


1 σχόλια:

enkripto 29 Οκτωβρίου 2012 - 7:35:00 μ.μ. EET  

@Ανώνυμε φίλε

Προσωπικά αντιμετωπίζω με εξαιρετική δυσπιστία οτιδήποτε δημοσιεύει η συγκεκριμένη πηγή.

Εντυπωσιοθηρία και φτιαχτές ειδήσεις είναι στην ημερήσια διάταξη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP