Η Φωτογραφία της Εβδομάδας

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Ακόμα ένα παρολίγον "τεχνικό πρόβλημα" ("teknik arizadan" για να το πιάσουν και οι Τούρκοι αναγνώστες). Φωτογραφία S-70A-17 της Jandarma εν πτήση, μετά από δυσάρεστη συνάντηση με Κουρδικό RPG-7, το οποίο "έχασε" τον άξονα μετάδοσης κίνησης ουραίου στροφείου για μερικά εκατοστά.Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Άγκυρα να προετοιμάζεται για επιχείρηση σε περιοχές της Συρίας με έντονο Κουρδικό στοιχείο, τέτοιες φωτογραφίες θα αρχίσουν να γίνονται λιγότερο σπάνιες..

Βλέπε σχετικά:
Συνεχίζονται οι απώλειες τουρκικών ελικοπτέρων στο Κουρδιστάν
Τουρκικές απώλειες...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP