Στα Ψαρά η στρατιωτική ηγεσία

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά και τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη, παρέστη στις εκδηλώσεις για την 188η επέτειο του ολοκαυτώματος των Ψαρών, που πραγματοποιήθηκαν στο νησί την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.H μετάβαση τους έγινε με ελικόπτερο NH-90GR της Αεροπορία Στρατού.

Σας παραπέμπουμε σε παλαιότερο φωτογραφικό αφιέρωμα του Εν Κρυπτώ σε έναν απο τους ιερότερους χώρους του Εληνικού Αρχιπελάγους και σε μια ιστορική αναδρομή στην Καταστροφή των Ψαρών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2012 - 10:29:00 μ.μ. EEST  

Άρχισε η αξιοποίηση του NH-90 βλέπω.

Μanolis 26 Ιουνίου 2012 - 2:59:00 μ.μ. EEST  

Ειναι ομως σωστο, να βαζεις τα 3/4 της ανωτατης στρατιωτικης ηγεσιας των ΕΔ σε ενα μονο επικοπτερο?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP