Η Φωτογραφία της εβδομάδας

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Εκτόξευση AIM-9L Sidewinder από αεροσκάφος F-4E AUP της Πολεμικής Αεροπορίας κατά την διάρκεια της πρόσφατης άσκησης Φιλοκτήτης 1/12.

3 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Ιουνίου 2012 - 12:26:00 μ.μ. EEST  

Έτσι... να μας ανέβη λίγο το ηθικό!

Ανώνυμος 22 Ιουνίου 2012 - 2:39:00 μ.μ. EEST  

Διαβάζουμε: "Επί τρεις ώρες από τις 21.30 το βράδυ έως μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η ισραηλινή ΠΑ έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή τη παρουσία της νότια της Κύπρου. 28 μαχητικά αεροσκάφη, πέντε εναέρια τάνκερ και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου πέταξαν στη περιοχή. Επρόκειτο για άσκηση η οποία ήταν σε πλήρη γνώση της Λευκωσίας η οποία είχε εγκρίνει και την δέσμευση της συγκεκριμένης περιοχής που είχαν ζητήσει οι ισραηλινοί. Η άσκηση ήταν μια επίδειξη δύναμης της ισραηλινής ΠΑ που στέλνει μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις".

Γιάννης

Ανώνυμος 22 Ιουνίου 2012 - 3:02:00 μ.μ. EEST  

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!

"Στο Αττικό Νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς".

Μήπως του ευχήθηκε ΚΑΙ ο μητσοτάκης;;;!!!

Γιάννης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP