Ζεύς : Αεροπορική επίδειξη για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 (F-16 Demo Team) της Πολεμικής Αεροπορίας θα πραγματοποιήσει αεροπορική επίδειξη στο αεροδρόμιο Μάλεμε Χανίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Την επίδειξη θα πραγματοποιήσει Σμηναγός (Ι) Γιώργος Ανδρουλάκης, της 343 Μ/115 Π.Μ. Παράλληλα η Αερολέσχη Χανίων θα προχωρήσει σε Αεραθλητικές επιδείξεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012
-10.00 το πρωί : Επίσημη έπαρση των Σημαιών στο Φρούριο Φιρκά (οργάνωση : Π.Ε. Χανίων)
-19.00 : Εκδήλωση του Δήμου Χανίων στον Γαλατά, στο Μνημείο Ελληνο- Νεοζηλανδών, η οποία περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων κ.λ.π.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012-11.00
- Εκδήλωση του Δήμου Πλατανιά στον Αλικιανό, στο Μνημείο του Κερίτη η οποία περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων κ.λ.π.
-20.30 : Η Κεντρική Εκδήλωση της Π.Ε. Χανίων και του Δήμου Χανίων στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων η οποία περιλαμβάνει : χαιρετισμούς συν-διοργανωτών, ομιλία Δρ Πηνελόπης Ντουντουλάκη, ιατρού-συγγραφέα, παρουσίαση Αναμνηστικού Λευκώματος για την 70η Επέτειο τηςΜάχης στα Χανιά, προβολή ντοκιμαντέρ του J. Irwin, μικρή συναυλία της V Μεραρχίας Κρητών

Κυριακή 27 Μαΐου 2012
-11.00 : Επίσημη Δοξολογία στη Μητρόπολη Χανίων
-18.30 : Τελετή Λήξης στο Αεροδρόμιο Μέλεμε που διοργανώνει η Π.Ε. Χανίων, ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά και η οποία περιλαμβάνει : Επιμνημόσυνη Δέηση, Χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη, Χαιρετισμό του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, Αναφορά στα γεγονότα της εποχής από το Δήμαρχο Πλατανιά, Ιωάννη Μαλανδράκη, Κατάθεση στεφάνων κ.λ.π.

Επίσης, το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα 18.00, η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα οργανώνει, όπως κάθε χρόνο, εκδήλωση στο Συμμαχικό Νεκροταφείο Σούδας ενώ την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 13.00, η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, διοργανώνει εκδήλωση στο Γερμανικό Νεκροταφείο στο Μάλεμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP