ΤΗΚ : παιχνίδια με τρίτους

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Μεγάλη κινητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο : Κοινή άσκηση θα πραγματοποιήσει η Τουρκική αεροπορία με την πολεμική αεροπορία των Αραβικών Εμιράτων (4-8 Ιουνίου) σε περιοχές στα όρια του εναέριου χώρου ανατολικά της Ρόδου αλλά και νοτίως του Καστελόριζου. Η Ισραηλινή πολεμική αεροπορία θα πραγματοποιήσει άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού νοτίως του Λασιθίου και νοτίως του Καστελόριζου (4-7 Ιουνίου), ενώ η Τουρκική αεροπορία με παράνομη αναγγελία από το ψευδοκράτος "δέσμευσε" περιοχές ανοιχτά της Αμμόχωστου (12-13 Ιουνίου) για άσκηση έρευνας και διάσωσης. Πάντως, η τουρκική άσκηση με την συμμετοχή των Αραβικών Εμιράτων προκαλεί προβληματισμό, αφού η Τουρκία με ΝΟΤΑΜ αμφισβητεί την ελληνική δικαιοδοσία στο FIR Αθηνών, αλλά και το εύρους του Ελληνικού εναέριου χώρου και θέλει να βάλει στο "παιχνίδι" και τρίτες χώρες..

Έθνος 31-5-2012

Σημ Εν Κρυπτώ: Στην φωτογραφία M2000-9 της πολεμικής αεροπορίας των ΗΑΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος 31 Μαΐου 2012 - 1:00:00 μ.μ. EEST  

Πρόκειται για τους συνηθισμένους "άσφαιρους" λεονταρισμούς της Τουρκίας ή αρχίζουν να μαζεύονται σύννεφα καταιγίδας;

Ανώνυμος 31 Μαΐου 2012 - 1:28:00 μ.μ. EEST  

Απλά, οι τούρκοι κάνοντας relance στη στρατιωτική συνεργασία του Ισραήλ με τις γύρω χώρες και προφανώς θέλοντας να ξεσφίξουν τη "θηλιά", γύρω από το λαιμό τους, βρήκαν "εμπειροπόλεμους" συμμάχους για τις ασκήσεις τους!!
"Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται"!!!

Γιάννης

TED 31 Μαΐου 2012 - 3:10:00 μ.μ. EEST  

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για τον Τούρκο πιλότο να πλησιάσει και να δει από κοντά, με ασφάλεια, ένα Mirage 2000.

bob 1 Ιουνίου 2012 - 12:37:00 π.μ. EEST  

@ TED
έγραψες!!!

Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2012 - 10:49:00 π.μ. EEST  

..ΟΡΘΟΤΑΤΟ!!! θα δει ομως ενα μερος του κοκτεϊλ' την υλικη παραμετρο, οχι την ΕΜΨΥΧΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP