Μηνύματα από το Ανατολικό Αιγαίο

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνόδευσε τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο και τους Αρχηγούς ΓΕΝ και ΓΕΣ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι και στην έδρα της 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Η επίσκεψη αυτή συνέπεσε με ακόμα μια τουρκική πρόκληση, την δημοσίευσης στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφασης για την χορήγηση άδειας εκτέλεσης πετρελαϊκών εργασιών νοτίως της Ρόδου και της Μεγίστης.

Περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP