Επισκέψεις υψηλόβαθμων σε Σαμοθράκη-Λήμνο

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ, o Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, συνοδευόμενοι από το Διοικητή Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου Αρχιπλοίαρχο Σπυρίδωνα Δημητρίου ΠΝ, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 το Ναυτικό Σταθμό και το Ναυτικό Παρατηρητήριο της Σαμοθράκης και μονάδες της Τακτικής Διοίκησης 41 Συντάγματος Πεζικού.

Την επόμενη ημέρα ο Α/ΓΕΝ επισκέφθηκε την 88η Στρατιωτική Διοίκηση, το Ναυτικό Σταθμό Λήμνου, την ΣΚΒ-1, καθώς και την κανονιοφόρο ΚΡΑΤΑΙΟΣ που ελλιμενίζεται στη Λήμνο στο πλαίσιο επιχείρησης επιτήρησης Ανατολικού Αιγαίου.

Επισκέψεις με ιδιαίτερη σημασία την ίδια στιγμή που το Πίρι Ρέις κόβει βόλτες στο Αιγαίο..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP