Οπλοστάσιο παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. η λιβυκή πρεσβεία

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρωί της Δευτέρας, παραδόθηκαν από την πρεσβεία της Λιβύης στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ., δεκαεννέα πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρήματος, έντεκα περίστροφα, δύο υποπολυβόλα με πτυσσόμενο κοντάκι των 9 mm, χίλιες διακόσιες τριάντα σφαίρες ποικίλου διαμετρήματος, οκτώ σιγαστήρες, γεμιστήρες, δέκα πέντε κιλά εκρηκτικής ύλης SEMTEX σε έξι συσκευασίες, πέντε πυροκροτητές, δύο χειροβομβίδες, ένας ανιχνευτής εκρηκτικών, ένα μηχάνημα ελέγχου υποκλοπών.

Η παράδοση έγινε ύστερα από υπόδειξη της Κυβέρνησης της Λιβύης προς την Πρεσβεία της στην Αθήνα. Τα παραπάνω αντικείμενα έχουν σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας προχωρά στην πλήρη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

1 σχόλια:

AegeanHawk 22 Φεβρουαρίου 2012 - 1:46:00 π.μ. EET  

Είναι λογικό να έχει μια πρεσβεία όπλα (φορητά) για την ασφάλειά της.....

Αλλά εδώ περιέχονται υλικά που δεν έχουν καμμία σχέση με την ασφάλεια του κτιρίου ή του προσωπικού της πρεσβείας και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν σε καμία περίπτωση.

Δεν είναι και πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα από την επίσκεψη του πρώην ή τέως πρωθυπουργού της Ελλάδας στην σκηνή του μακαρίτη Καντάφι.
Αν "θυμάμαι καλά" είχε πάει να συζητήσει για επενδύσεις του Λιβυκού καθεστώτος στην Ελλάδα...
Μα καλά, "Δεν ήξερε, δεν ρώταγε?"...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP