Μιλιέτ: Δύο ομάδες πυρπόλησαν τα ελληνικά δάση

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Όπως γράφει ο Τζαν Ντουντάρ, σε μυστική έκθεση που είχε συντάξει ο διευθυντής του γραφείου του Μ. Γιλμάζ, στην οποία επιβεβαιώνονται οι πυρκαγιές σε ελληνικά δάση, η τοποθέτηση βομβών στη Ρόδο και μία επίθεση σε στρατόπεδο στη Λαμία.Ο δημοσιογράφος συνδέει τους εμπρησμούς με την έντονη δυσαρέσκεια της Άγκυρας «για την ύπαρξη στρατοπέδων εκπαίδευσης κούρδων ανταρτών» στο ελληνικό έδαφος.

«Δύο ομάδες χωρίς να γνωρίζει η μια την άλλη ξεκίνησαν τη δράση τους. Τότε, οι ειδικές δυνάμεις ανέλαβαν τις πυρκαϊές, ο τομέας μυστικών υπηρεσιών τις βόμβες», γράφει ο δημοσιογράφος.


Ο Τ. Ντουντάρ υποστηρίζει ότι μετά τους εμπρησμούς και τις βόμβες, οι Έλληνες επικοινώνησαν με τους Τούρκους και ζήτησαν «κατάπαυση του πυρός».

Όπως αναφέρει, το μήνυμα ελήφθη και οι πυρκαγιές σταμάτησαν, ενώ λίγο αργότερα, πάντα κατά τη «Μιλιέτ», σταμάτησε και η φιλοξενία του PKK στην Ελλάδα.

Μία άλλη τουρκική εφημερίδα, η «Βατάν», αναφέρεται σε έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου του Γιλμάζ, του Κουτλού Σαβάς, «σχετικά με τις πυρκαϊές στην Ελλάδα», η οποία βρέθηκε μετά τη σύλληψη του μέλους της Εργκένεκον Ντογού Περίντσεκ.

Στην εν λόγω έκθεση αναφέρεται ότι είχε εντοπιστεί ως στόχος επίθεσης ένα στρατόπεδο στη Λαμία και κάνει λόγο για φωτιές σε ελληνικά νησιά, όπως η Ρόδος και εκρήξεις στην Κρήτη.

Εthnos.gr

Σημ. Εν Κρυπτώ: Με το όρο στρατόπεδο εννοείται το δήθεν στρατόπεδο εκπαίδευσης Κούρδων που οι Τούρκοι διέδιδαν πως υπήρχε στην Ελλάδα την δεκαετία του 90. Να θυμήσουμε ότι πρώτα το είχαν τοποθετήσει στο κέντρο υποδόχής προσφύγων στο Λαύριο και όταν κατάλαβαν ότι αυτό δε γινόταν πιστευτό, το μετέθεσαν στην ...Λαμία! Καμμία σχέση με στρατόπεδο του ΕΣ δηλαδή.

1 σχόλια:

Pro από Συμβασιλεύουσα 29 Δεκεμβρίου 2011 - 11:58:00 μ.μ. EET  

Εμείς είμαστε οι μα@#$%ες τελικά που δεν είχαμε στρατόπεδα Κούρδων .
Όχι 1 αλλά 10 έπρεπε να έχουμε .
Και να τους προμηθεύαμε και Αντιαεροπορικούς και Αντιαρματικούς πυραύλους από την μαύρη αγορά .
Οι βρωμοτούρκοι μόνο την βία καταλαβαίνουν .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP