Ξεκίνησε η εκπαίδευση των πληρωμάτων των ΝΗ-90 στην Ελλάδα

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Μετά την άφιξη των πρώτων 2 ελικοπτέρων ΝΗ-90 (TGR05 και TGR06) στην Πάχη Μεγάρων στις 7 Ιουνίου 2011, η εκπαίδευση των πληρωμάτων της ΑΣ στο νέο τους απόκτημα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί:Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο armyaviation.wordpress.com, στο συγκεκριμένο βίντεο το πλήρωμα είναι μεικτό (Γάλλος εκπαιδευτής και Έλληνας εκπαιδευόμενος). Εμείς ευχόμαστε καλές προσγειώσεις και σύντομη κήρυξη επιχειρησαιακής ετοιμότητας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2011 - 5:50:00 μ.μ. EEST  

Ε βέβαια με Chinook θα φύγει ο ΓΑΠ και οι άλλοι πολιτικοί;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP