Επανήλθε η blogger

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Μετά απο σχεδόν μια ημέρα πλήρους αδράνειας το σύστημα της blogger φαίνεται να επανήλθε, χωρίς όμως να λείπουν ορισμένες "παρενέργειες" όπως η απώλεια αναρτήσεων και σχολίων τα οποία ελπίζουμε να αποκατασταθούν προσεχώς. Όπως και να έχει η τελευταία αναποδιά σηματοδοτεί και την έναρξη της μετακόμισης του ‘Εν Κρυπτώ‘ σε δικό του διαδικτυακό χώρο, και με νέα βελτιωμένη μορφή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Μαΐου 2011 - 9:42:00 π.μ. EEST  

Επανήλθε αλλά χάθηκαν σχόλια.

enkripto 14 Μαΐου 2011 - 9:42:00 π.μ. EEST  

αν μεχρι αυριο δεν επανελθουν θα τα περασουμε "χειροκίνητα"

γίνεται προσπάθεια να μην χαθεί ούτε ένα σχόλιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP