Μαζικές παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Στην περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου

Σε εικοσιεννέα παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησαν την Τρίτη έντεκα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και εννέα ελικόπτερα των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων. Στην περιοχή μεταξύ της Χίου και της Λέσβου εκτυλίσσονται τα σενάρια δύο μεγάλων τουρκικών αεροναυτικών ασκήσεων, της «efes» και της «deniz cordu», στις οποίες παίρνουν μέρος το σύνολο των μονάδων του τουρκικού στόλου, ελικόπτερα που απονηώνται από τις τουρκικές φρεγάτες, μαχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη ναυτικής επιτήρησης.
Στο πλαίσιο των τουρκικών παιγνίων, 15 σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών μπήκαν στο FIR Αθηνών χωρίς να έχουν προηγουμένως ενημερώσει τις αρμόδιες ελληνικές αρχές και σε 29 περιπτώσεις παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο.

Δεν σημειώθηκαν εικονικές αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη επιφυλακής(...) Και χθες Δευτέρα, τα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας κατέγραψαν 13 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από συνολικά 36 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Μαΐου 2011 - 1:22:00 μ.μ. EEST  

Να τα βλέπουν οι δικοί μας στο ΥΠΕΞ και ειδικά ο Γιωργάκης που ήθελε να γίνουμε και Δανία του Νότου.
http://www.defence-point.gr/news/?p=10594

Ανώνυμος 18 Μαΐου 2011 - 2:13:00 μ.μ. EEST  

Ο Μπεγλίτης!!! Τι λέει ο Μπεγλίτης!!!!! Βρέστε το "πολέμαρχο" και ρωτήστε τον επί του θέματος!! (αν και πρόκειτασι για ανάθεμα) Ζητείται η "γνώμη" του επειγόντως!!!!!!!

Ανώνυμος 18 Μαΐου 2011 - 3:30:00 μ.μ. EEST  

Χρειαζεται ενα καλο μαθημα στα τσαντηρια της ανατολης αλλα ποιος ειναι ο ικανος να το δωσει ολοι λαμογια ειναι για τον μισθο και τις δαφνες εαν υπαρξουν ενδιαφερονται χαμενοι ανθρωποι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP