Πωλείται Πατρίς

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Του Στάθη

2 σχόλια:

Ανώνυμος 15 Φεβρουαρίου 2011 - 1:21:00 π.μ. EET  

Θλιβερό...
Τις περικοπές τις άντεχα,το ξεπούλημα όμως τις δημόσιας περιουσίας όχι.

Ανώνυμος 15 Φεβρουαρίου 2011 - 10:43:00 π.μ. EET  

Αν δεν κάνω λάθος η εκάστοτε κυβέρνηση εκλέγεται για μια ορισμένη περίοδο, για να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ την εξουσία προς το συμφέρον της Πατρίδας και όχι για να ξεπουλήσει την χώρα. Ποιός τους δίνει τέτοιο δικαίωμα;;; Σε ποιό Σύνταγμα ή νόμο αναφέρεται κάτι τέτοιο;;; σε ποιό προγραμμά τους ή προεκλογική εξαγγελία το αναφέρουν;;; Έχουμε τρελαθεί τελείως σ' αυτόν τον τόπο;;; Ποιος από μας δέχεται ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που μένει να του πουλήσει το διαμέρισμά του και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή του;;; Αν θέλουν να "βοηθήσουν" την χώρα (αυτοί που την βούλιαξαν! αν είναι δυνατόν) ας πουλήσουν τις περιουσίες τους (που πολλές αποκτήθηκαν με κλεψιές και αρπαχτές), να φέρουν πίσω τα κλεμμένα που έβγαλαν νύχτα στις ελβετικές τράπεζες (600 δις ευρώ δηλαδή 2 φορές το υποτιθέμενο χρέος), και αν δεν φτάσουν τα χρήματα, να βγάλουν τις μανάδες τους, τις γυναίκες τους, τους γιούς τους και τις κόρες τους στο κλαρί, και από πακιστανο-αφρικανούς πελάτες (που γέμισαν την Ελλάδα) άλλο τίποτα. Θα χ@@τούμε στα ευρώ. ΟΧΙ Την Ελλάδα!!!!ΟΥΔΕΙΣ κερατάς νομιμοποιείται να την πουλήσει, επειδή το αίμα των εκατομμυρίων Ελλήνων που θυσιάστηκαν στους αγώνες του Έθνους γι' αυτήν την Πατρίδα, θα τους πνίξει. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων δεν θυσιάστηκαν για κάποιον απατεώνα καραγκιόζη που το παίζει "πολιτικός" και κανένα "μνημόνιο" (έτσι ονομάζουν την προδοσία») δεν αναγνωρίζεται από τα κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά. Η εκδίκηση του αίματος θα είναι φοβερή!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP