Ιλχάν Αχμέτ : Ο Σαμαράς προέρχεται από το ¨Δίκτυο 21¨

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Εφ. Μπιρλίκ 3-2-2011(μτφ tourkikanea.gr)

O δικηγόρος και τέως βουλευτής Ροδόπης με την Ν.Δ. και ιδρυτικό μέλος της ¨Δημοκρατικής Συμμαχίας¨ Ιλχάν Αχμέτ έσπασε την σιωπή του σχετικά με την Ν.Δ. και μιλώντας στην εφημερίδα Μπιρλίκ προέβη σε εντυπωσιακές δηλώσεις για τους εκπροσώπους της Ν.Δ. στον νομό Ροδόπης. Ο Ιλχάν είπε πως ο Στυλιανίδης στα θέματα της μειονότητας έκανε τα αντίθετα από αυτά που του πρότεινε. Είπε πως ο Στυλιανίδης και η Ν.Δ. μετακινούνται ιδεολογικά, πως ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς προέρχεται από το ¨Δίκτυο 21¨ και πως το παλιό του κόμμα η ¨Πολιτική Άνοιξη¨ είχε ιδρυθεί με την βοήθεια του Δικτύου 21.

Τα πιο αξιοπρόσεκτα από αυτά που είπε στην ιδιαίτερη συνομιλία που είχαμε μαζί του είναι τα εξής :

¨Εγώ πλέον με την πείρα που έχω αποκομίσει, επιθυμώ να λέω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια προς τους μειονοτικούς. Υπάρχει ένα παιχνίδι που παίζεται. Και αυτό το παιχνίδι πρέπει να το μάθει ο άνθρωπος της μειονότητας.

Είδαμε και διαπιστώσαμε μέρα με τη μέρα, πως κατά το διάστημα 2007-2009 η κυβέρνηση του Καραμανλή και οι τοπικοί της εκπρόσωποι Ευριπίδης Στυλιανίδης και Κώστας Ναλμπάντης, πήγαν προς τα άκρα δεξιά. Αν χρειάζεται να δώσω παράδειγμα, δεν σας είχε ανησυχήσει ότι δεν είχανε πει ένα ¨στοπ¨ στην αρνητική στάση που είχε κρατήσει ο Γ.Γ. της περιφέρειας Δημήτρης Σταμάτης στο θέμα των εγκαινίων της τράπεζας Ζιραάτ ; Τι θα πείτε για το γκρέμισμα της βρύσης που είχε γίνει χάριν ανθρωπιάς στο χώρο του ιστορικού πανηγυριού του Σέτσεκ ; Τι θα πείτε για το θέμα της σμίκρυνσης του ύψους των μιναρέδων μας ; Σε ποιο πόστο ήταν άραγε τότε ο Στυλιανίδης ; Γιατί δεν βρήκε μια λύση για αυτά ; Γιατί δεν τα παρεμπόδισε ; Μήπως τα έκανα εγώ αυτά ; Εγώ με όλη μου τη δύναμη θέλησαν να προστατέψω τους πάντες και όλα, αλλά είδα ότι υπάρχουν παιχνίδια γύρω από τις ψήφους. Κάποιοι για να διασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον, στήριζαν την πλειονότητα, ενώ αποτέλεσαν εμπόδιο για τους μειονοτικούς. Χωρίς να ντρέπονται μάλιστα πήγαν και ζήτησαν ψήφο από τους μειονοτικούς. Και παρά όλα τα αρνητικά αυτά στοιχεία πήραν ψήφους. Αυτό λοιπόν εγώ δυσκολεύομαι να το αντιληφθώ. Μα αυτοί οι άνθρωποι θέλησαν να απομακρύνουν την μειονότητα από την Ν.Δ. Γιατί ; Διότι εδώ υπάρχει ένας καβγάς για την καρέκλα. Αυτοί λοιπόν, αυτή τη καρέκλα δεν θέλουν να τη δώσουν σε ένα Τούρκο¨
.

Μέχρι αυτό το κόμμα (ΔΗΣΥ) να δυναμώσει μέσα στους Έλληνες, αν η μειονότητα κινούμενη μαζικά του δώσει μια ισχυρή στήριξη τότε είναι πολύ πιθανό να βγάλει ένα βουλευτή, και αν υπολογίσουμε ότι θα βγει και ένας από το ΠΑΣΟΚ, τότε θα έχουμε πιάσει τον στόχο των δύο Τούρκων βουλευτών. Στις επόμενες εκλογές, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έρθει μόνο του στην εξουσία, θα κάνει κυβερνητικό συνασπισμό με την Ντόρα.

http://tourkikanea.gr/2011/02/04/ilhan/#more-3309

2 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Φεβρουαρίου 2011 - 6:50:00 μ.μ. EET  

Ωρέ Σουσουρλουκόβιε ανθυποπράκτορα τολμάς και μιλάς! Που είναι η αμοιβαιότητα στην συνθήκη της Λωζάννης ρε καραγκιόζη; Άει σιχτίρ τσογλάν!

ΑΧΕΡΩΝ 15 Φεβρουαρίου 2011 - 9:36:00 μ.μ. EET  

Tελικα,ποσο ελαττωματικο εθνος ειμαστε;
Μην ξεχναμε οτι οταν οι νεοτουρκοι εξοντωναν τον Ελληνισμο της ανατολης,οι μικρασιατες δεν ειχαν δικαιωμα ψηφου(κατα την διαρκεια της μ/ασιατικης εκστρατειας)οι Τουρκοι της ελληνικης επικρατειας ειχαν δικαιωμα ψηφου,ορισμενοι ηταν μαλιστα νομαρχες και δημαρχοι,οπως στην Θεσσαλονικη ο Οσμαν Σα'ι'τ.Σημειωτεον,οτι οι περισσοτεροι,μετα την Καταστροφη,κριθηκαν ανταλλαξιμοι και αποδοθηκαν στην Τουρκια-χωρις να ματωσει ρουθουνι,αντιθετα με τους μ/ασιατες Ελληνες.Ετσι πολιτευομαστε,και μετα κλαιγομαστε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP