Στην Εύβοια έφτασε τουρκική φρεγάτα

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Μέσω Ευβοίας ο πλους τουρκικής φρεγάτας για το Λίβανο, παραβιάζοντας τα εθνικά χωρικά ύδατα.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, η τουρκική φρεγάτα «Γιλντιρίμ» εισήλθε εντός των εθνικών χωρικών υδάτων μεταξύ Σκύρου και Ευβοίας, από 02:13 έως 03:01 σήμερα τα ξημερώματα και στη συνέχεια κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε διεθνή ύδατα προς περιοχή του Νοτίου Αιγαίου. Αυτή την ώρα, η «Γιλντιρίμ» πλέει βορειοδυτικά της Καλύμνου σε διεθνή ύδατα.

Η τουρκική φρεγάτα είχε εξέλθει από τα Δαρδανέλια απ' όπου κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως της Λήμνου σε διεθνή ύδατα. Τις κινήσεις της «Γιλντιρίμ» παρακολουθούσε αρχικά η κανονιοφόρος «Πολεμιστής» και πλέον η πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προορισμός της τουρκικής φρεγάτας είναι ο Λίβανος προκειμένου να ενταχθεί στη δύναμη του ΟΗΕ (UNIFIL).

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια:

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2011 - 8:36:00 μ.μ. EET  

Όχι ρε παιδιά, η Εύβοια έφτασε στην Τουρκική Φρεγάτα!

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2011 - 10:14:00 μ.μ. EET  

Για Ραφήνα πήγαινε να πει ένα "γειά" στον κουμπάρο, αλλά κάπου μπερδεύτηκε(;;;). Α ρε και θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κουντουργιώτη!!!!!

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2011 - 12:07:00 π.μ. EET  

Δεν τρέχει τίποτε αφού δεν έρχεται Πειραιά μεριά...

ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΡΣΟ-ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

ΚΡΙΜΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP