Αστακός και στην κυβερνοάμυνα

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Του Μάνου Ηλιάδη

Μια γενική δοκιμή των δυνατοτήτων της Τουρκίας στον κυβερνοπόλεμο είχαμε την εβδομάδα αυτή, με την διεξαγωγή απο της 25 μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2011 της εθνικής ασκήσεως ασφαλείας στον κυβερνοχώρο (Ulusal Siber Guvenlik Tatbikati). H Άγκυρα αναβαθμίζει ραγδαία τις δυνατότητες της και στον ηλεκτρονικό πόλεμο - Τα παθήματα της πρώτης εθνικής άσκησης έγιναν μαθήματα - Τα σενάρια της δεύτερης και τα συμπεράσματα.

ΚτΕ 29-01-2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP