Νέα υπέρπτηση στο Αγαθονήσι

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Σχηματισμός τουρκικών F-16 πραγματοποίησε χθές το μεσημέρι ακόμα μια υπέρπτηση στην περιοχή του Αγαθονησίου, λίγες μόνο ώρες πριν ο πρωθυπουργός ΓΑΠ ταξιδέψει στο Ερζερούμ, την αρχαία Θεοδοσιούπολη, για να παραστεί σε συνάντηση του τουρκικού διπλωματικού σώματος!..

Πιο συγκεκριμένα σχηματισμός για οκτώ τουρκικών F 16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Λέσβου και Χίου χθές στις 15:00 χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως και στις 15:26 πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος από 8.500-24.500 πόδια. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 15:28. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη υπέρπτηση στο Αγαθονήσι είχε πραγματοποιηθεί μόλις πριν απο μόλις 6 ημέρες, στις 30.12

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP