Έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Σε «αναμμένα» κάρβουνα κάθεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η στρατιωτική ηγεσία των Ε.Δ. καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ που θα πραγματοποιήσει τις έκτακτες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του στρατεύματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.
Ως πιθανότερη ημερομηνία προσδιορίζεται η 15η Φεβρουαρίου, προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, ώστε από την 1η Μαρτίου να είναι έτοιμα τα Ανώτατα Συμβούλια των Κλάδων για να πραγματοποιήσουν τις ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ήδη, τόσο οι Αρχηγοί, ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης και ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας, όσο και μια σειρά άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν αποδυθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου, αξιοποιώντας στο έπακρο τις όποιες «γνωριμίες» τους από την πολιτική και τον επιχειρηματικό κόσμο, μέχρι και την Εκκλησία.
Τι αλλάζει σε πρόσωπα και νοοτροπία. Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν όλο το παρασκήνιο και όλα τα ονόματα, λίγες ημέρες πριν τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=8516&category_id=86

2 σχόλια:

Ανώνυμος 9 Ιανουαρίου 2011 - 5:25:00 μ.μ. EET  

βγηκαν οι γλωσσες για το γλυψιμο...

Ανώνυμος 11 Ιανουαρίου 2011 - 4:13:00 μ.μ. EET  

Νέος Α/ΓΕΕΘ(Τ)Α ποιός;;;;;;;; Τι κάνει νιάου-νιάου;;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP