Aρίφ Ντογάν : Υπερήφανος σφαγέας 78

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Του Λάζαρου Μαύρου

Υπερήφανος σφαγέας, τα 78 κεφάλια Κούρδων που δολοφόνησε, επικαλέστηκε ως προσωπικό του τρόπαιο - παράσημο και ως «τεκμήριο υπεράσπισής» του, στη δική της «Εργκένεκον» στην Τουρκία, ο συνταγματάρχης ε.α. Αρίφ Ντογάν («Π» 19.1.11). Είν’ η ίδια υπερηφάνεια σφαγέα, με την οποία καμάρωνε, Ιανουάριο του 2009, στην τηλεόραση ότι εκτέλεσε εν ψυχρώ 10 δεμένους Ε/κ αιχμαλώτους κι έναν 19χρονο που τον έφτυσε στα μούτρα το 1974, υπηρετώντας στις μονάδες του Αττίλα, ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς.

Ο Αρίφ Ντογάν διετέλεσε επικεφαλής της τουρκικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ υπηρεσίας σφαγών των Κούρδων, της JIDEM, την οποία συγκρότησε το 1987 η Διεύθυνση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), ως «υπηρεσία πληροφοριών Στρατοχωροφυλακής», με πρώτον επικεφαλής τον μετέπειτα δολοφονηθέντα (από τους ιδίους) ταγματάρχη Τσεμ Ερσεβέρ. Η ΔΕΠ ήταν η ανέλιξη του Γραφείου Ειδικού Πολέμου (ΓΕΠ), που από το 1958 συγκρότησε και διοικούσε ώς το 1974 την ΤΜΤ στην Κύπρο. Ο Ντογάν κατέθεσε ότι ο ίδιος συγκρότησε και την τουρκική «Χεζμπολάχ». Ισλαμική οργάνωση σφαγής των «άπιστων» Κούρδων, στελεχωμένη, τότε, από ομοϊδεάτες του νυν πρωθυπουργού Ερντογάν, που μαζί του μετείχαν στο κόμμα του Ερμπακάν.

Αιμοσταγή τμήματα του τουρκικού Κράτους - Σφαγέα, στις από το 1984 επιχειρήσεις Γενοκτονίας των Κούρδων. Τους οποίους, Κούρδους, είχε χρησιμοποιήσει, ως όργανά του, το 1915 το κράτος των Νεοτούρκων και το 1919-22 ο Κεμαλισμός, για τις Γενοκτονίες των Αρμενίων και των Ελλήνων της Μικρασίας. Πράγμα για το οποίο ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ τη νοσταλγία του και ο ΝΥΝ υπ.Εξ. της Τουρκίας Νταβούτογλου, στις σελίδες 669 επ. του βιβλίου του, «Στρατηγικό Βάθος»… Υπενθυμίζεται η φωτογραφία των Τούρκων στρατιωτών που πόζαραν υπερήφανοι κρατώντας κι επιδεικνύοντας τα κομμένα κεφάλια Κούρδων ανταρτών, που είχε δημοσιεύσει αρχές του ’90 η αγγλόφωνη εφημερίδα «The European». Λίγα μόλις χρόνια προτού, παρόντων επιτόπου όλων των επίσημων εκπροσώπων του τουρκικού κράτους και του κατοχικού καθεστώτος του, στην Κύπρο, τα όργανά του, δολοφονήσουν, μπροστά στις κάμερες των τηλεοράσεων, Αύγουστο 1996 στη Δερύνεια, τους Τάσο Ισαάκ και Σολάκη Σολωμού…Μόνος ΑΠΟ όλους τους εν εξουσία σε Αθήνα και Λευκωσία, ο πρόεδρος του Ελλα-δικού μας κράτους Κάρολος Παπούλιας, επιμένει να θυμάται: «Κατακρεουργηθήκαμε από τον ίδιο βάρβαρο», δήλωσε υποδεχόμενος στην Αθήνα τον πρόεδρο Σαργκισιάν της Αρμενίας. Και ατιμώρητος έκτοτε ο βάρβαρος δεν έπαυσε να κατακρεουργεί…

Σημερινή

5 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2011 - 11:44:00 π.μ. EET  

"Δικαιολογούνται" διότι το φέρουν στο DNA τους. Δεν "φταίνε" αυτοί που γεννήθηκαν δολοφόνοι. Η φύσις βλέπετε!!!! Μπορεί ποτέ η ύαινα να γίνει κατοικίδιο;;; Άλλο τόσο γίνεται και ο Μογγόλος άνθρωπος. Η μόνη κατηγορία που μπορεί κάποιος να τους προσάψει, είναι ότι είναι και ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Τόσα χρόνια στην Μικρά Ασία και δεν έχουν μάθει το παραμικρό. Δείχτε λίγη κατανόηση!!!!

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2011 - 1:16:00 μ.μ. EET  

μπράβο που έχουν τέτοιους αξιωματικούς,αλλά εμεις έχουμε τούς χαριτόβριτους στην τηλεόραση θα την φάμε....

Ανώνυμος 21 Ιανουαρίου 2011 - 11:17:00 μ.μ. EET  

@ ανωνυμος 1.16.00
σα δε ντρεπεσαι που λες και μπραβο τους κιόλας, παλιοφασιστακι

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2011 - 3:34:00 π.μ. EET  

Συγχαιρω τον τριτο ανωνυμο.
Και συμπληρωνω τον πρωτο, γιαυτον ακριβως το λογο σκαβουν το λακκο τους και γρηγορα μαλιστα

Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2011 - 9:01:00 μ.μ. EET  

Ότι έσπειραν θα θερίσουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP