ΠΑ : Ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, κ. Avigdor Lieberman, επικοινώνησε προ ολίγου τηλεφωνικά με τον ομόλογο του, κ. Δημήτρη Δρούτσα, προκειμένου να του μεταφέρει τις ευχαριστίες της ισραηλινής κυβέρνησης για την άμεση ανταπόκριση των ελληνικών αρχών στο αίτημα του Ισραήλ για συνδρομή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί πλησίον της Χάιφας και να τον συγχαρεί για την αποτελεσματικότητα των ελληνικών δυνάμεων.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή ανέρχονται πλέον σε 5 αεροσκάφη τύπου Canadair ενώ έχει αναχωρήσει για το Ισραήλ και ένα C-130, το οποίο μεταφέρει ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα της ΕΜΑΚ αποτελούμενη από 36 άτομα.

*Στην φωτογραφία ο αρχηγός της Ισραηλινής Αεροπορίας Ido Nechushtan υποδέχεται τα ελληνικά α/φ στην αεροπορική βάση Ramat

4 σχόλια:

Eustathios 5 Δεκεμβρίου 2010 - 11:57:00 π.μ. EET  

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους της αεροπορίας μας, Ιπταμένους και Τεχνικούς!

Ανώνυμος 5 Δεκεμβρίου 2010 - 1:26:00 μ.μ. EET  

Για "μη παραγωγικοί" καλά τα καταφέρανε.

Ανώνυμος 5 Δεκεμβρίου 2010 - 4:07:00 μ.μ. EET  

@ 5 Δεκεμβρίου 2010 1:26:00 μ.μ

Με πρόλαβες, το ίδιο ήθελα να γράψω και εγώ

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2010 - 3:10:00 π.μ. EET  

1 CL-415 = 1000³ μανδαρίνους του ΥΠΕΞ

κ. Αντιπρόεδρε τα κλισέ σας έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα και τους καιρούς!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP