Τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην Θράκη;

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 1μμ σήμερα συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο “Νατάσα” της Ξάνθης ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, με τον ψευτομουφτή Αχμέτ Μέτε, τον βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Πούλιο και άλλους.

Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συνάντησης. Όλοι όμως αντιλαμβάνονται τι μπορεί να συζήτησε ο κ. Ξυνίδης με τον ψευτομουφτή και τον κ. Μάντατζη λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Το θέμα είναι σοβαρότατο και αφορά άμεσα την κυβέρνηση. Την στιγμή που ακούγονται πολλά για μετακινήσεις πούλμαν με ψηφοφόρους από την Τουρκία και όταν o Μέτε, ζητά να τεθεί επικεφαλής όλων των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα, περιλαμβανομένων και των μεταναστών.

Οι πληροφορίες για συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Ξυνίδη με τον ψευδομουφτή έρχονται λίγες μέρες μετά απο το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», σύμφωνα με το οποίο ο Αναπληρωτής υπουργός περιφερειακής ανάπτυξης μοίρασε απόρρητο κονδύλι ύψους 400.000 στη Θράκη, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Φυσικά παραμένει άγνωστο ΠΟΥ ακριβώς διανεμήθηκε αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσο, το οποίο μάλιστα σπαταλήθηκε εν μέσω σοβαρότατης οικονομικής κρίσης.

Και όλα αυτά αμέσως μετά το ταξίδι αστραπή του πρωθυπουργού ΓΑΠ στην Κομοτηνή, όπου μετέβη με ελικόπτερο για να λάβει μέρος σε δίωρη σύσκεψη με τους πέντε υπουργούς της περιοχής (Πεταλωτής, Ντόλιος, Ξυνίδης, Τιμοσίδης και Αηδόνης), με θέμα την εξασφάλιση της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στις αυριανές εκλογές...

Είναι προφανές πώς το σοβαρότατο αυτό θέμα ξεφεύγει απο την σφαίρα των αυτοδιοικητικών εκλογών και έχει σημαντικές εθνικές προεκτάσεις.

Πληροφορίες απο www.antinews.gr, Ελεύθερος Τύπος

2 σχόλια:

enkripto 14 Νοεμβρίου 2010 - 11:44:00 π.μ. EET  

ας προσέχουμε τι γράφουμε στα σχόλια γιατί οι καιροί είναι πονηροί

Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2010 - 11:44:00 π.μ. EET  

Yπάρχει κοινοβουλευτική και δικαστική αρχή να ελέγξει τον κ. υφυπουργό
για το αν χρησιμοποιεί κρατικά χρήματα για κομματικούς λόγους;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP