Παραιτήθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Την παραίτησή του υπέβαλε την Παρασκευή ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Αθανάσιος Μπούσιος.

Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη, ο οποίος δέχτηκε τον κ. Μπούσιο στο γραφείο του. Του ζήτησε πάντως να παραμείνει στη θέση του μέχρι την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Ο κ. Μπούσιος φέρεται να διαφωνούσε για την ανακατανομή των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού ανάμεσα στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα, το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Σώματος, πλην των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια, περιέρχεται στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων.

Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΤΑΜΥΝΕΥΣ 8 Οκτωβρίου 2010 - 7:29:00 μ.μ. EEST  

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ''ΙΔΡΥΣΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ''ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ.
http://www.uscg.mil/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP