Τον συνδυασμό Μουσταφάογλου υποστηρίζει ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τ.Μάντατζη

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Απολαμβάνουμε τα νέα…κατορθώματα του περιβόητου Τσετίν Μάντατζη, σε μετάφραση από την «Μπιρλίκ» της 8-10-2010:

Tην περασμένη περίοδο ο ¨ανεξάρτητος συνδυασμός για την ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ που είχε ιδρυθεί υπό την προεδρία του συγχωρεμένου του Χουσνού Σερνταρζάντε μετά από σειρά από συγκεντρώσεις διαβούλευσης, έκανε την τελευταία στις 6 Οκτωβρίου. Στην συγκέντρωση αποφασίστηκε ο συνδυασμός για την Ισότητα να συνεχίσει υπό την προεδρία του Χουσεΐν Αχμέτογλου. Ανακοινώθηκε πως ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη έδωσε ως υποψηφίους στον ανεξάρτητο συνδυασμό την γραμματέα του Γκιουρχάν Ομέρογλου και την γυναίκα του.

Ο Χουσεΐν Αχμέτογλου στην ομιλία του, είπε πως έγινε υποψήφιος για να μπορέσει να συνεχίσει ο συνδυασμός και πως αν τις επόμενες ημέρες εμφανιστεί κάποιος ο οποίος έχει ασχοληθεί περισσότερο με την πολιτική θα του παραδώσει την προεδρία. Η φράση αυτή του Χουσεΐν Αχμέτογλου χειροκροτήθηκε από τους ευρισκόμενους στην αίθουσα. Την περασμένη εβδομάδα σε συγκέντρωση στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ΤΕΞ) ιδρύθηκε μια επιτροπή, και σκοπός της είναι να κάνει κάποιες διαβουλεύσεις και να σφυγμομετρήσει τον παλμό του κόσμου.

Στην συγκέντρωση που έγινε αυτήν την εβδομάδα στην ΤΕΞ, ο αντιπρόεδρος της Ισμέτ Τουτζάρ μιλώντας εξ ονόματος του Δ.Σ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία του ανεξάρτητου συνδυασμού, ανέφερε πως η μεγαλύτερη του ευχή είναι ο ιδρυθείς με επιτυχή τρόπο συνδυασμός να φανεί επωφελής για τους Τούρκους της Ξάνθης και ευχήθηκε επιτυχίες.

Αργότερα πήρε τον λόγο ο τοποθετηθείς στην προεδρία της επιτροπής δικηγόρος Ορχάν Μεχμέτογλου. Ο Ορχάν Μεχμέτογλου μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις προσπάθειες της επιτροπής. Ανέφερε πως από την περιοχή της Χρύσας εντόπισε αρκετούς υποψήφιους. Ο εκπρόσωπος της επιτροπής στο Πούρναλικ Ερντίντς Φαίκογλου, είπε ότι βρήκε δύο υποψήφιους. Οι εκπρόσωποι του Δροσερού ανέφεραν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με υποψηφίους από την γειτονιά τους. Ο Χουσεΐν Μπαντάκ από τα Κιμμέρια ανέφερε πως μπορεί να δώσει ως υποψήφιο τον γιό του…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ, ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη μετείχε στην συνάντηση λίγο καθυστερημένα. Ο Μάντατζη καταρχάς ανέφερε ότι ήταν στην Αθήνα και πως ήρθε απευθείας από το αεροδρόμιο και για αυτό καθυστέρησε. Ο βουλευτής Τσετίν Μάντατζη είπε ότι στο στάδιο που βρίσκεται ο ανεξάρτητος συνδυασμός, είναι ανάγκη οπωσδήποτε να συνεχιστεί. Ο Μάντατζη ανέφερε πως όπως ανέφερε νωρίτερα τους υποστηρίζει και σε αυτό το σημείο έδωσε ως υποψηφίους την γραμματέα του Γκιουρχάν Ομέρογλου και την γυναίκα του. Μετά την ομιλία του βουλευτή, έγιναν διαβουλεύσεις σχετικά με την προεδρία του συνδυασμού. Ρίχτηκαν ονόματα όπως του Χασάν Μαλκότς και Μεχμέτ Χατζιχαλίλ για την προεδρία. Και οι δύο όμως είπαν πως δεν αποδέχονται την προεδρία…

Σχόλιο: Ο βουλευτής δηλαδή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη δεν υποστηρίζει τον επίσημο συνδυασμό του κόμματός του, αλλά τον τουρκοκίνητο ανεξάρτητο συνδυασμό. Τι λένε άραγε γι’ αυτό οι κομματικοί του ομόσταυλοι;

Μ.Κ.

Δημοσιεύτηκε στο http://proxeneio-stop.org/ στις 16.10.2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος 16 Οκτωβρίου 2010 - 10:25:00 μ.μ. EEST  

http://www.greekalert.com/2010/10/blog-post_9914.html
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010
Οργανωμένη επίθεση αλλοδαπών σε ηλικιωμενους και γυναικόπαιδα στην Πλατεία Αττικής!!!
ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!

Πριν από λίγο οργανωμένη ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε με ρόπαλα και πέτρες σε ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα στην πλατεία Αττικής...

Η ομάδα των αλλοδαπών βγήκε από παράνομο τζαμί που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία!

περισσότερα σε επόμενο ποστ
από greekalert στις 16.10.10

Ανώνυμος 17 Οκτωβρίου 2010 - 11:51:00 π.μ. EEST  

Άλλη μία επιτυχημένη επιλογή προσώπου, που "δικαιώνει" όσους τον επέλεξαν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP