Νέο περιστατικό με ελικόπτερο μέσα σε λίγες ημέρες

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού εκτέλεσε με ασφάλεια στις 11.40 το πρωί αναγκαστική προσγείωση στο Στεφανοβίκειο Βόλου. Το Χιούι της Α.Σ πραγματοποιούσε δοκιμαστική πτήση στην περιοχή όταν οι χειριστές του διαπίστωσαν μερική απώλεια ισχύος. Οι πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους και το ελικόπτερο δεν έπαθε ζημιές κατά την προσγείωση. Ομάδα τεχνικών μετέβει στο χώρο για την επισκευή του αεροσκάφους.

Βλέπε επίσης :Η πτώση του Apache : Λόγοι «οικονομίας» προκάλεσαν το ατύχημα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP