Περικοπές δαπανών μέχρι τελικής πτώσης

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010


Σε πλήρη αποδιοργάνωση οι Ένοπλες Δυνάμεις ,εξαιτίας της μείωσης των κονδυλίων ακόμα και για τα στοιχειώδη - Οι δηλώσεις Βενιζέλου που εντείνουν την ανησυχία.

Του Μ. Ηλιάδη απο τον Κόσμο του Επενδυτή.

1 σχόλια:

konion 23 Αυγούστου 2010 - 11:30:00 π.μ. EEST  

Ὁ ἄνθρωπος αὐτός, ὡς συνταγματολόγος, μᾶλλον συγχέει τὴν ἄμυνα τῆς χώρας μὲ τὸ κρατικὸ δίκαιο, ὅπου ὑπάρχει ρυθμιστικὴ ἐξουσία ἀπὸ τὸ ἴδιο τὸ κράτος. Στὸ διεθνὲς δίκαιο δὲν ὑπάρχει καμμία ρυθμιστικὴ ἐξουσία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP