Συμβαίνει στην Θράκη..

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Αποσπάσματα απο τον "Αντιφωνητή"

Προεκλογικό χάτιµ;


Τί δουλειά ἔχει ὁ δήµαρχος Ξάνθης Μ.Στυλιανίδης στό τζαµί γιά τό «χάτιµ» τῶν Κιµερείων; Μουσουλµάνος νά ἔγινε δέν τό πιστεύω. Νά τόν ἔσπρωξε κάποιο θρησκειολογικό ἐνδιαφέρον; Μπά. Ἄρα; Αὐτά πού «ἐξήγησε» ὅταν τόν ἔκραξαν ἦταν τρίχες. Στόχος του νά ἦταν αὐτή ἀκριβῶς ἡ χειραψία µέ τόν Τοῦρκο Πρόξενο, ὑπό τήν αἰγίδα τοῦ - δέστε χαµόγελα! - τουρκοµουφτή Μέτε; Καί τί σκεφτόταν ὅσο ὁ τελευταῖος µιλοῦσε ὑπέρ τῆς τουρκικῆς γλώσσας καί κουλτούρας; Κρῖµα, ὥς τώρα ἀλλιῶς ἔπαιζες, Μιχάλη.

Τώρα και ραδιοφονιάδες

Μπορεί ο γνωστός «Τούρκος» Τζενγκίζ Ομέρ, που μαίνεται σε μόνιμη βάση κατά της Ελλάδος από την φυλλάδα «Μιλλέτ» να μην έχει ούτε ευρώ στο όνομά του (ώστε να αποζημιώσει αυτούς που έθιξε και καταδικάστηκε τελεσίδικα γιαυτό), όμως φαίνεται ότι προεδρεύει ενός πολύ ...πλούσιου συλλόγου.! Ενός μειονοτικού συλλόγου με έδρα την Ξάνθη που ιδρύθηκε πριν δυό χρόνια και ήδη έχει στην ιδιοκτησία του δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πλάτανος», λοιπόν, έχει στο διοικητικό του συμβούλιο όλη την ομάδα της φασιστοφυλλάδας «Μιλλέτ» και την ...Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν! Πριν μερικές εβδομάδες αγόρασε για 96.000 ευρώ από τον Ντεντέ (παρακαλώ, όχι ύβρεις!) τον ΙΣΙΚ FM και τον μετονόμασε σε Πλάτανος (Cinar) FM. Θα συνεχίσει να εμπέμπει στους 91,8, με υπεύθυνο τον δημοσιογράφο (και εκ των ιδιοκτητών της Μιλλέτ) Τζενγκίζ Ομέρ, διευθυντή τον αρθρογράφο της Νετζάτ Αχμέτ και διευθυντή ειδήσεων τον Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ.

Ρωτώ: Πού τα βρήκε τόσα χρήματα ο εν λόγω σύλλογος; Από τις εισφορές των μελών του σε λιγότερο από 2 χρόνια; Πόσα μέλη έχει και πόση εισφορά καταβάλουν; Μήπως έχουμε άλλη μία περίπτωση διακίνησης μαύρου χρήματος από τους προξενικούς μηχανισμούς; Θα το ψάξει άραγε κανείς;


Απο τον φοβερό "Αντιφωνητή" της Θράκης, ο οποίος αξίζει την προσοχής και της στήριξης όλων μας.

http://antifonitis.gr/online/

1 σχόλια:

Ανώνυμος 15 Ιουλίου 2010 - 11:27:00 μ.μ. EEST  

1.Χατιμ : τελετή περάτωση μαθημάτων κορανίου.
2.Παρουσία δημάρχου ξάνθης Στυλιανίδη, του ψευτομουφτή, του Αχμέτ Μέμετ και του Τούρκου πρόξενου Μουσταφά Σαρνιτς
3. Οι μαθητές φοράνε φανελάκια με την σημαία ανεξαρτησίας της Δ.Θράκης στην μία πλευρά και στην άλλη γράφουν το όνομα του κατακτητή της Δ.Θράκης Λαλά Σαχίν Πασά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP