Κοινές ελληνοισραηλινές ασκήσεις

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Στην εκδοση ΝΟΤΑΜ για διεξαγωγή κοινών ασκήσεων εναέριου ανεφοδιασμού Π.Α. με την Ισραηλινή ΠΑ, προχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δευσμεύοντας περιοχές εντός του FIR Αθηνών.

Οι συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν απο τα τέλη Μαίου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου, βρίσκονται στο Ιόνιο και Λιβυκό πέλαγος, καθώς και στο Βόρειο Αιγαίο πλησίον της Λήμνου, περιοχή την οποία η Άγκυρα θέλει να παρουσιάζει ως "αποστρατικοποιημένη" σε όλα τα διεθνή φόρα, λόγω της γνωστής αναθεωρητικής ατζέντας της στο Αιγαίο..

4 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2010 - 4:16:00 μ.μ. EEST  

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι η τουρκία δεν κινείται στην διεθνή "σκακιέρα" έχοντας δεδομένη την ανοχή (αν όχι στήριξη) ΗΠΑ αλλά και Ισραήλ;

AegeanHawk 19 Μαΐου 2010 - 4:47:00 μ.μ. EEST  

Φυσικά και υπάρχουν. Η Τουρκία κινείται πλέον ανεξάρτητα και αυτόνομα προσβλέποντας στις επερχόμενες νέες "ισορροπίες" του "πλανήτη Γη".

KOTZEN 19 Μαΐου 2010 - 5:05:00 μ.μ. EEST  

ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ.

Ανώνυμος 19 Μαΐου 2010 - 5:30:00 μ.μ. EEST  

Ναι υπάρχουν, και η προχθεσινή συμφωνία Τουρκίας Ιραν Βραζιλίας το αποδεικνύει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP