Βολή AIM -120C7 απο την Πολεμική Αεροπορία

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010


Εξαπόλυση βλήματος AIM -120 C7 Amraam κατα την διάρκεια της άσκησης Project Northern Lights(10/5/2010) πραγματοποίησε μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑ η εξαπόλυση πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Vidsel της Σουηδίας, όπου και έλαβε χώρα η άσκηση στην οποία συμμετείχαν δύο αεροσκάφη F-16C Block 52+ της 110 ΠΜ/337 Μ. Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητας διήρκησαν από τις 8 έως 17 Μαρτίου 2010, οπότε και τα αεροσκάφη μας επέστρεψαν στην βάση τους με ενδιάμεση στάση στην Αεροπορική Βάση Lechfeld της Γερμανίας.

Περισσότερες φωτογραφίες:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP