Νέες τουρκικές παρενοχλήσεις σε ελικόπτερο της Frontex

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Nέες τουρκικές παρενοχλήσεις μέσω ασυρμάτου σε λιθουανικό ελικόπτερο της Frontex. Όπως έγινε γνωστό, τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα από τις 23:52 έως τις 00:19 έγιναν 79 εκπομπές ασυρμάτου από το ραντάρ του Τσανάκαλε προς το ελικόπτερο της Frontex, ενώ αυτό εκτελούσε πτήση επιτήρησης (Αλεξανδρούπολη - Σουφλί - Αλεξανδρούπολη) σε ύψος 800 ποδών εντός του ελληνικού εναέριου χώρου.

Με την κλήση προειδοποιείτο ο πιλότος του ελικοπτέρου ότι πλησίαζε τουρκικό εναέριο χώρο. Τελικά το λιθουανικό ελικόπτερο εκτέλεσε κανονικά την αποστολή του και επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη στις 01:12.

naftemporiki.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP