Διοίκηση Κυβερνοάμυνας τώρα

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010


Του Μ.Ηλιάδη απο τον σημερινό ΚτΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Φεβρουαρίου 2010 - 2:50:00 μ.μ. EET  

Ο κυβερνοπόλεμος δίνει τεράστιες δυνατότητες σ' αυτόν που διαθέτει τους "χάκερς" για να μπορεί να προσβάλει ανά πάσα στιγμή, την αμυντική ικανότητα του αντιπάλου. Δίνει απίστευτες δυνατότητες, όπως παρακολούθηση ή παρεμβολή στις επικοινωνίες, πλεονέκτημα στην πληροφορία, διασπορά ψευδών πληροφοριών για δημιουργία εντυπώσεων.
Ωστόσο, η στελέχωση των υπηρεσιών που προτίνεται στο άρθρο να δημιουργηθουν θα πρέπει να γίνει, όχι με τα... ελληνικά κριτήρια, αλλά με σοβαρότητα. Θα πρέπει να επιλεγούν οι καλύτεροι στο είδος από τα ελληνικά πανεπιστήμια, να δοκιμαστούν, να εκπαιδευτούν περισσότερο και να αφοσιωθούν σ' αυτό. Κατά την άποψή μου, αυτό θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία ΓΕΕΘΑ και ΕΥΠ γιατί τα οφέλη είναι και καθαρά στρατιωτικά και στον τομέα των πληροφοριών.

ΠΚΠ

Ανώνυμος 14 Φεβρουαρίου 2010 - 11:01:00 π.μ. EET  

ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟ.ΠΟ. ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΜΕ...ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ!! ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ! ΔΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΄΄ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ΄΄...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP