Γιατί δεν δημοσιοποιείται η απαντητική επιστολή Παπανδρέου στον Τούρκο ομόλογό του;

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

Ενημέρωση για το περιεχόμενο των επιστολών Παπανδρέου - Ερντογάν έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στη συνάντηση που είχαν χθες.
Ωστόσο, ο υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δ. Αβραμόπουλος που συμμετείχε στη συνάντηση δήλωσε ότι οι επιστολές Παπανδρέου-Ερντογάν "δεν επεδόθησαν, απλώς ανεγνώσθησαν", παρά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή ότι θα "επιδοθούν μόνο στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και έκτοτε θα δημοσιοποιηθούν". Γιατί δε δημοσιοποιείται η απαντητική επιστολή Παπανδρέου στον Τούρκο ομόλογό του για ένα ύψιστης εθνικής σημασίας ζήτημα; Αυτή είναι η αξιοπιστία και η απόλυτη διαφάνεια που ευαγγελιζόταν ο κ. Παπανδρέου προεκλογικά;

http://strategy-geopolitics4.blogspot.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP