Α/ΓΕΣ : "Ταχεία αντίδραση" για το σκάφος που βυθίστηκε

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

Την έμπρακτη ευγνωμοσύνη του για την προσπάθεια διακομιδής του άρρωστου φαντάρου απο την Καλόλιμνο, έδειξε το ΓΕΣ στον ιδιώτη Γ.Μαμουζέλο, το σκάφος του οποιου προσέκρουσε σε βράχια και βυθίστηκε χθές το βράδυ ανοιχτά της Καλύμνου. Όπως έγινε γνωστό με απόφαση του αρχηγού ΓΕΣ,αντιστράτηγου Φράγκου Φραγκούλη, ο ΕΣ θα αγοράσει καινούργιο σκάφος στον ιδιοκτήτη του 10μετρου "Αιγαία" ο οποίος παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες έσπευσε να βοηθήσει. Παράλληλα θα δοθεί εύφημη μνεία στον ταγματάρχη που συνόδευε τον άρρωστο στρατιώτη για την αυτοθυσία που επέδειξε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2010 - 2:10:00 π.μ. EET  

Μπράβο.

παναγιωτης αξαοπουλος 5 Φεβρουαρίου 2010 - 11:22:00 π.μ. EET  

Το ελαχιστο πουνομιζω οτι πρεπει να πουμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τοσο στον ανθρωπο με το σκαφος οσο και στο Α.Σ. για την αντικατασταση του σκαφους , και επειδη ειμαστε ελληνες καλα ειναι να ανακοινωθη μολις πραγματοποιηθη.

Axilleas Skordofoutsoglou 5 Φεβρουαρίου 2010 - 9:17:00 μ.μ. EET  

Το γεγονός αυτο απο μονο του πρέπει να προβληθει. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους επέδειξαν τα απαραιτητα αντανακλαστικά.

Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2010 - 7:24:00 μ.μ. EET  

Απλά, ΜΠΡΑΒΟ!
Τίποτα άλλο.

enkripto 31 Μαρτίου 2010 - 3:18:00 μ.μ. EEST  

Παράδοθηκε το σκάφος στον Καλύμνιο καπετάνιο

http://www.enkripto.com/2010/03/blog-post_2456.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP