Επίσκεψη Αρχηγού Τουρκικής Ακτοφυλακής

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 08-02-2010 έως 12-02-2010, θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Τουρκικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχος (UH) Izzet Artunc, συνοδευόμενος από Τουρκική αντιπροσωπεία, προσκεκλημένος του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αθ.Μπούσιου.

Η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιείται σε ανταπόδοση της επίσκεψης του Αρχηγού Λ.Σ. στην Τουρκία, κατά το χρονικό διάστημα από 06-04-2009 έως 10-04-2009. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα υπάρξει κάποιο ουσιαστικό όφελος απο την συνάντηση με τους Τούρκους "ακτοφύλακες-δουλέμπορους" η πρόκειται μόνο για κοινωνική επίσκεψη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP