Πανελλήνιος στρατιωτικός αγώνας/άσκηση εφέδρων "Μακεδονομάχος 2010"

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Δελτίο τύπου ΛΕΦΕΔ

Αγαπητοί έφεδροι , η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα/Ασκηση (ΠΣΑΑ) ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ_2010 που θα διεξαχθεί την 5-7 Μαρτίου 2010 στην περιοχή Ρεντίνας Θεσσαλονίκης.

Κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε ότι έχει ζητηθεί ιεραρχικά μέσω της 1ης ΤΑΞ/ΚΔ-ΑΛ και του Β΄ΣΣ η σχετική άδεια από το ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ, οπότε ενδέχεται η απάντηση να αργήσει , αν και η Λ.ΕΦ.Ε.Δ μερίμνησε να αποστείλει έγκαιρα τη σχετική αίτηση. Σε κάθε περίπτωση με ή χωρίς τη συνδρομή του Στρατού και με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες , ΠΣΑΑ θα διεξαχθεί κανονικά στον παραπάνω τόπο και χρόνο.

Για την καλύτερη προετοιμασία σας, σας ενημερώνουμε ότι οι ομάδες – περίπολοι θα είναι τετραμελείς και ότι το κλίμα θα είναι καθαρά στρατιωτικό, όπως και ο εξοπλισμός που θα πρέπει να φέρετε, καθώς και τα αντικείμενα στα οποία θα αξιολογηθείτε. Η κατάταξη των συμμετεχόντων θα αρχίσει την Παρασκευή 5/3/2010 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί την 00:00 της 6/3/2010.

Ο ΠΣΑΑ θα έχει δύο μέρη :

Ημερήσιο, το οποίο θα ξεκινήσει το πρωί της 6/3 ( Σάββατο) και θα ολοκληρωθεί με το τελευταίο φως της ημέρας.

Νυκτερινό, που θα ξεκινήσει με το τελευταίο φως της 6/3 (Σάββατο) και θα ολοκληρωθεί με το πρώτο φώς της 7/3 (Κυριακή), οπότε προβλέπεται και λίγος χρόνος για ανάπαυση , καθώς θα ακολουθήσει τελετή απονομής –δεξίωση.
Ενέργειες γίνονται για να καλυφθεί τηλεοπτικά η όλη εκδήλωση. Αναλυτικό πρόγραμμα θα σας αποσταλεί λίαν συντόμως με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Η έγκαιρη γνωστοποίηση της συμμετοχής σας θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε καλύτερα τον Αγώνα/Ασκηση , γι’αυτό παρακαλούμε να την αποστείλετε στην Λ.ΕΦ.Ε.Δ. με fax. 2310517028.

Πρίν από εκατό χρόνια οι πρόγονοι σας βρέθηκαν στα ίδια αυτά χώματα ορμώμενοι από την ΑΓΝΗ αγάπη τους για την πατρίδα , να ελευθερώσουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ, σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς όλους αυτούς σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας σ’αυτή την προσπάθεια για να δίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους συμπατριώτες μας πως υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ που αν χρειαστεί στο πρώτο κάλεσμα θα σπεύσουν να συμπληρώσουν τις τάξεις του ΕΣ όπως οφείλουν ως πιστοί και φιλότιμοι ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ.

Έλληνες Έφεδροι το Εφεδρικό Κίνημα δεν πρέπει να ατονήσει.

Μετα τιμής, Ο υπεύθυνος της ασκήσεως

Ανανιάδης Βασίλειος 6932 383964

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP