Νεοκλής Σαρρής : Tομές 19/1

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010Μέρος 1o: Travailler avec des cons. Σχολιάζεται η δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη, όπου ζητάει τη στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Χριστόφια.(1) Επίσης σχολιάζεται άρθρο του κ. Μακάριου Δρουσιώτη σχετικό με τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή(2). Μήπως αυτή η δολοφονία, όπως και η κλοπή της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλου εντάσσονται στα πλαίσια μιας ψυχολογικής επιχείρησης (PsyOps), η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο;

Μέρος 2ο: Αντεθνική κοπριά. Με αφορμή άρθρο του κ. Ριχάρδου Σωμερίτη με θέμα «Αντεθνικές ειδήσεις», που δημοσιεύτηκε στο Βήμα της 12 Ιαν 10 (1), επισημαίνεται ένα από τα προβλήματα που υπάρχουν με την κα. Δραγώνα: κανένα πρόσωπο με αντίθετες απόψεις δεν έχει χρηματοδοτηθεί από τα προγράμματα της Ε.Ε.

Μέρος 3ο : Οι Μουσουλμάνοι της Κω. Με αφορμή άρθρο με θέμα «"Τουρκική Μειονότητα" οι μουσουλμάνοι της Κω;», που δημοσιεύτηκε στο NewsTime στις 13 Ιαν 10 (1), επισημαίνεται ότι η μονοδιάστατη στήριξη ανθρώπων όπως της κα. Δραγώνα, με προγράμματα και αξιώματα, σε αντίθεση με τη δίωξη ανθρώπων διαφορετικής άποψης, οδηγεί σε ένα νέο εθνικό διχασμό.

Μέρος 4ο : Γάμος εξ έρωτος με την Τουρκία. Η εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας επιβεβαιώνει τα στερεότυπα της τουρκικής κοινωνίας. Στο τέλος του τελευταίου βίντεο βρίσκεται κατα την γνώμη μας η σημαντικότερη διαπίστωση ολόκληρης της εκπομπής..

Απο το κανάλι του LoMak62

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP